Ciprian Dulgheru, TT Channel Manager al companiei Mondelēz România, este speaker al conferinței Retail & HoReCa Distribution 2022

Ciprian Dulgheru, TT Channel Manager al companiei Mondelēz România, este invitatul Modern Buyer în cadrul conferinței Retail & HoReCa Distribution. Ciprian are o experiență de peste 18 ani în sectorul FMCG, dobândită în companiile multinaționale Coca-Cola HBC și, ulterior, Mondelēz, în care a ocupat roluri de execuție și de management, în departamentele de vânzări și de trade marketing. De-a lungul carierei profesionale, Ciprian Dulgheru s-a specializat în vânzările FMCG și a gestionat, direct sau indirect, relația cu clienții din IKA, Horeca și TT.

Piața snack-urilor este aflată în continuă creștere și schimbare, consumatorii sunt tot mai atenți la ce branduri consumă și la impactul pe care acestea îl au asupra stilului de viață și asupra mediului.

În prezentarea sa, Ciprian Dulgheru va sublinia importanța disponibilității brandurilor din portofoliul Mondelēz la raft, la prețuri constante, și va exemplifica eforturile pe care compania continuă să le facă pentru prezența statornică și susținerea acestor branduri, iubite de consumatori, în toate canalele de distribuție și, mai aplicat, în comerțul tradițional românesc.

Aflat la ediţia cu numărul VII, „Retail & Horeca Distribution” este un eveniment de referinţă pentru comunitatea de antreprenori şi manageri din industria de distribuţie în comerţul tradiţional şi Horeca şi partenerii lor din FMCG.

Participarea este gratuită pentru managerii şi administratorii companiilor de distribuţie la nivel naţional şi regional.

Structura evenimentului Retail & HoReCa Distribution

Conferință – Fiecare ediție aduce în atenția participanților informații relevante, cu privire la: dinamica industriei de distribuţie în TT şi HoReCA, factorii macro-economici care influențează dezvoltarea acestor businessuri, strategiile și planurile de viitor ale jucătorilor, trenduri ale industriei, modele de colaborare producător-distribuitor-comerciant.

Tema centrală a panelului de discuţii dedicat antreprenorilor din sectorul de distribuție este Managementul costurilor – Strategia de succes pentru anul 2022.

Actorii din industria de distribuţie resimt de câţiva ani o încetinire a ritmului de creştere al businessului. Dezvoltarea companiilor din sector este frânată şi de creșterea costurilor diverse (energie, costuri de întreţinere, combustibili, costuri salariale ş.a.).

Pornind de la această stare de fapt, companiile sunt tot mai preocupate de un bun management al costurilor, care reprezintă mai mult decât un simplu control al cheltuielilor. La ediţia din acest an a conferinţei, împreună cu reprezentanţii sectorului de distribuţie, vom oferi exemple despre cum să faci un management eficient al costurilor pentru a rămâne competitiv pe piaţă.

Speakerii din rândul distribuitorilor ne vor împărtăşi principalele îngrijorări şi vulnerabilităţi, riscurile analizate şi soluţiile adoptate pentru un control eficient al costurilor.

Expo Hall – spațiu expozițional pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional, dar și operatorilor HoReCa.

Expozanții vor beneficia de standuri personalizate, unde vor organiza prezentări de produse și unde își vor invita partenerii prezenți la eveniment.

Cină de afaceri – În seara de 29 septembrie 2022, Modern Buyer va oferi participanților cadrul perfect pentru discuții relaxate și posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare în business.

Aşteptăm şi la ediţia din 2022 un număr de peste 150 de participanţi, din diverse regiuni ale țării, evenimentul desfăsurându-se pe durata întregii zile.

Partenerii ediţiei 2022: