Carrefour lansează un concept nou odată cu deschiderea Carrefour Express Globalworth

Carrefour Globalworth Express marchează debutul unui nou concept de magazin de proximitate Carrefour, mai apropiat de client atât prin localizare, cât și prin sortimentație și design. Situat pe Str. Ing. George Constantinescu nr. 4B și 2-4, sector 2, București, noul Carrefour Express din centrul de afaceri Globalworth oferă 3.000 de produse la prețuri accesibile. Magazinul are 12 angajați și dispune de șapte case de marcat, dintre care cinci case rapide „Self service” și una la bar. Programul de funcționare este de luni până vineri în intervalul orar 7:30 – 20:00.

Astfel, noul concept propune o gamă largă și diversificată de produse Bio la prețuri accesibile, un spațiu Food2Go pentru cei care își doresc un prânz sau o gustare rapidă, și o cafea la bar – un loc confortabil, cu un design modern.

Parte din noul concept de proximitate, magazinul oferă o diversă selecție gastronomică în spațiul Food2Go, cu o gamă nouă și variată de preparate pentru mic-dejun, prânz și gustări.

Cei care preferă să ia masa rapid în zona de bar sau cu colegii la birou, în noul magazin Carrefour Express, vor găsi mâncare BIO ambalată, salate fresh din legume și fructe proaspete sau gătite, mixuri libaneze și pui, sandvișuri, mini-pizza, aperitive calde, dar și meniuri tradiționale de mâncare gătită la autoservire. La acestea se adaugă cafeaua de specialitate preparată la cafeneaua Lemur din magazin.

Selecția de articole include și marca proprie Drag de România, pâine proaspătă, coaptă în magazin, o ofertă de vinuri locale și internaționale, precum și o sortimentație variată din gamele speciale BIO, fără lactoză sau dietetice.

Mai mult, Carrefour Express Globalworth pregătește o experiență de shopping digitalizată: de la ecrane LED în interiorul magazinului pentru comunicarea tuturor ofertelor la etichete electronice, și aplicația Carrefour Pay, prin care produsele pot fi scanate direct când le iei de pe raft.

Magazinul acceptă plata cu cardul, cardul-cadou, viniete și Pay Point, iar pentru acasă produsele pot fi comandate pe carrefour.ro sau prin aplicația Bringo.

Carrefour Globalworth Express, Str. Ing. George Constantinescu nr. 4B și 2-4, sector 2, București.