Carrefour introduce sub marca proprie TEX o gamă de piese vestimentare și articole pentru casă din vâscoză obținută sustenabil

Carrefour își invită clienții să decopere o nouă gamă de produse vestimentare marcă proprie TEX, din vâscoză provenită din fibră de lemn, obținută durabil din păduri certificate FSC. Hainele sunt create pentru sezonul de primăvară care bate la ușă și include bluze, rochii, dar și pantaloni și pijamale de damă confortabile. Gama de articole TEX Responsabil este accesibilă online oriunde în țară, prin Carrefour.ro, dar și în pop-up shop-ul dedicat din hipermarketul Carrefour Corbeanca.

Prin aceasta, TEX se aliniază angajamentului Carrefour de a susține conservarea pădurilor, respectând biodiversitatea, și își asumă că până în 2022, 100% din vâscoza folosită pentru produsele sale va proveni din fibră de lemn obținută din păduri exploatate durabil și certificate FSC (Forest Stewardship Council). Această certificare contribuie la menținerea ecosistemului pădurilor, dar și la asigurarea unui echilibru economic și ecologic pentru comunitățile locale.

Pornind de la provocarea de a reduce impactul asupra mediului, fiecare act de sustenabilitate TEX Responsabil se reflectă în câte o gamă de produse textile, create cu grijă pentru mediul înconjurător și destinate întregii familii. Astfel, din această primăvară, TEX își asumă patru angajamente în România: Protejarea Pădurilor, Bio, Materiale reciclate, Economisirea apei.

De altfel, odată cu sosirea primăverii, TEX Responsabil vine cu noi piese vestimentare și textile de casă pentru întreaga familie, toate create cu grijă pentru natură. Astfel, Carrefour contribuie la o modă mai sustenabilă, contribuind la diminuarea impactului industriei textile asupra mediului înconjurător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here