Carrefour a deschis trei noi magazine in format Market

632

Grupul Carrefour a deschis joi, 31 august 2017, trei supermarketuri: in orasele Iasi si Calan, si in Comuna Chiajna− Sat Rosu, ajungand in Romania la un numar de 209 magazine in format Market.

Noile supermarketuri, Market Iasi Soseaua Nationala, Market Calan si Market Militari Residence isi asteapta clientii cu o sortimentatie bogata pe segmentele lactate-branzeturi, bacanie, panificatie si patiserie, legume-fructe, semi-preparate, macelarie, produse proaspete de pescarie, produse internationale si produse dietetice, dar si produse non-alimentare de igiena si de intretinerea casei.

Cu o suprafata de 710 m² si o gama de produse care include 7600 de articole, noul supermarket, Market Iasi Soseaua Nationala, isi asteapta clientii cu o echipa de 31 de profesionisti.

Cu o suprafata de 608 m², Market Calan, situat pe Strada Independentei nr. 17, in Calan, judetul Hunedoara si cu o gama de produse care include 7673 de articole, isi asteapta clientii cu o echipa de 29 de profesionisti.

Cu o suprafata de 890 m², noul supermarket, Market Militari Residence, din Comuna Chiajna – Sat Rosu, si cu o gama de produse care include 10.000 de articole, isi asteaptă clientii cu o echipă de 32 de profesionisti.

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. In Romania, Grupul Carrefour numara 296 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 207 supermarketuri Market, 42 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro si 6 magazine Billa.