Carrefour a deschis la București un nou magazin de proximitate

Un nou magazin Carrefour Express s-a deschis astăzi pe Calea Dorobanți nr. 103-105. Carrefour Express Dorobanți 2 este al cincilea magazin Express realizat conform noului concept de magazin de proximitate al rețelei.

Caracteristicile noului Carrefour Express Dorobanți 2 situat pe Calea Dorobanți nr. 103-105, sector 1, București, sunt:
 1500 de produse
 10 angajați
 1 casă de marcat clasică în incinta cafenelei Lemur
 2 case rapide Self service
 Program: luni-sâmbătă: 7:00 – 22:00‚ duminică: 7:00 – 20:00

Magazinul oferă un spațiu Food2Go în care se gătesc burgeri, dar și alte preparate, care pot fi luate la pachet, cafea de specialitate de la cafeneaua Lemur, o zonă cu produse Bio și o zonă specială în care se găsesc atât vinuri locale parte din programul original Carrefour- Deschidem Vinul Românesc, cât și alte vinuri selecționate.

În noul magazin Carrefour Express Dorobanți 2 există și preparate Bio gata ambalate, salate din legume și fructe proaspete sau gătite, sandvișuri și aperitive calde, pregătite după rețete proprii, dar și meniuri de mâncare tradițională, în zona de autoservire.

La Carrefour Express Dorobanți 2 se găsesc și produse marca proprie Drag de România, pâine proaspăt coaptă, precum și o sortimentație variată din gamele – Bio, fără lactoză sau dietetice.

Magazinul oferă o experiență de shopping sigură și ușoară: folosind Carrefour App pot fi accesate de la distanță oferta și promoțiile din magazin, se poate crea o listă de cumpărături în aplicație sau scanând produsul la raft, se pot verifica prețurile și disponibilitatea produselor și apoi se poate plăti rapid la casa de marcat, fără a mai așeza produsele pe bandă. După scanarea produselor și plata cu cardul, la cele două case Self Service, se poate face check-out-ul din magazin.

Plata poate fi realizată cu cardul bancar, cardul cadou și la Pay Point. Produsele din magazin pot fi comandate acasă și de pe carrefour.ro sau prin aplicația Bringo.

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele peste 370 de magazine din țară, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro și platforma Bringo, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, în 24 de orașe.