Camelia Caragea-Stăncescu, Mega Image, este speaker al evenimentului Private Label Innovation Show ediția 2023

Camelia Caragea-Stăncescu, Sourcing Group Manager Own Brand Local & Import, este speaker al evenimentului Private Label Innovation Show ediția 2023, singurul eveniment din România dedicat exclusiv industriei de mărci private. Ediţia cu numărul XI va avea loc pe data de 25 aprilie 2023, la Crowne Plaza Bucureşti, Sala Grand Ballroom.

Invitata noastră va oferi detalii despre portofoliul actual de mărci private al Mega Image România și date privind evoluţia sortimentului. Camelia va puncta acele categorii în care au existat lansări și care s-au aflat în centrul strategiei Mega Image în 2022 şi 2023.

De asemenea, vom afla cum impactează actuala situaţie economică segmentul de private label. Sunt produsele marcă proprie „câştigătoarele” perioadei actuale, marcată de inflaţie şi de scăderea puterii de cumpărare? Mai este loc pentru premium sau nișe, precum healthy & bio, în private label?

Cum au primit consumatorii produsele marcă proprie lansate de Mega Image în ultimii doi ani? Care sunt, în linii generale, direcţiile şi obiectivele pentru 2023 și care este rolul acestor mărci în sortimentul Mega Image?

Audienţa evenimentului este formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label. Aşteptăm alături de noi 150-200 de invitaţi.

Private Label Innovation Show are două componente:
– Sesiuni Live de prezentări și dezbateri;
– Expo Show: Punem la dispoziția partenerilor standuri în care își pot prezenta soluţiile şi serviciile şi pot interacţiona cu factorii de decizie în achiziţia de mărci private din retailul modern;

Tematici

Vom asigura şi în acest an insighturi valoroase, vom avea alături de noi speakeri relevanți şi vom prezenta în exclusivitate noutățile, tendinţele şi strategiile momentului în industria mărcilor private.

  • Piaţa de private label din România – dimensiune, dinamică, trenduri relevante, categorii de top;
  • Proiecte în industria de retail şi 2022 şi 2023 – Diferenţiatori în retailul românesc;
  • Provocări ale anului 2023 cu impact în colaborarea furnizor – producător;
  • Local product în private label;
  • Bio în private label;
  • Oportunităţi pe termen scurt şi mediu.

Participă la Private Label Innovation Show pe 25 aprilie 2023!

Cost bilet: 180 de euro + TVA. Ce garantează acest pachet? Acces la sesiunile de dezbateri pe toată durata zilei, pauze de cafea, masă de prânz, prezentările speakerilor, lista participanţilor. Pentru a rezerva un loc la eveniment, vă rugăm să accesaţi Formularul de înregistrare.

Promovați-vă oferta, produsul sau serviciul!

Asigurăm vizibilitate în timpul evenimentului Private Label Innovation Show 2023, ediţia a XI-a dar şi ante şi post eveniment, în faţa unei audienţe formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii, din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research din România și din afara țării, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label.

Cum? Puteţi opta pentru un Stand în zona de Expo Area, pentru rularea unui spot de promovare în timpul evenimentului sau/și pentru publicarea unei machete, articol, material video în publicaţia online Modern Buyer și în social media.

Pentru mai multe detalii cu privire la achiziţia de bilete sau de pachete de promovare şi participare disponibile, vă rugăm să ne scrieți un e-mail la adresa aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, maria.hurduc@modernbuyer.ro sau să ne contactaţi telefonic: 0767.11.88.33 sau 0729.880.041