Bureau Veritas România estimează afaceri de 1 milion de euro din audituri agro-food, în 2018

347
Alexandru Vidu, CEO, Bureau Veritas

Bureau Veritas România, furnizor de servicii de certificare și audit în industria alimentară, estimează afaceri de 1 milion de euro din audituri agro-food, în 2018. Compania deține, în România, o echipă de peste 20 de auditori specializați în domeniul agro-food, are patru auditori IFS Food calificați local, ceea ce permite crearea de oferte flexibile, adaptate pieței românești, precum și rapiditatea programării și livrării auditului de certificare.

Certificarea IFS food este disponibilă sub 4 acreditări internaționale (daneză, poloneză, spaniolă și franceză), în timp ce IFS Logistic, Ifs Broker și IFS HPC sunt disponibile sub o acreditare (daneză, respectiv italiană).

“Ne-am propus, în urmă cu doi ani, să investim în acest tip de servicii pentru industria alimentară în condițiile în care așteptările retailerilor și, implicit, ale consumatorului, sunt din ce în ce mai mari: cu toții ne dorim produse sigure și de bună calitate. Echipa noastră de specialiști în industria alimentară poate audita nu doar în conformitate cu standardele ISO și IFS ci și pentru standarde de nișă – de exemplu produse fără gluten sau vegane, certificatul Bureau Veritas reprezentând o garanție a conformității acestora”, spune Alexandru Vidu, CEO Bureau Veritas România.

Bureau Veritas are 70.000 de angajaţi în toată lumea, birouri deschise în peste 140 de țări, peste 400.000 de companii în portofoliu și peste 130.000 de certificate emise.

În portofoliul companiei se regăsesc servicii pentru industrie, inspecții & verificări in-service, construcții, certificare, commodities, produse de consum, servicii guvernamentale & comerț internațional, marina & offshore.

Bureau Veritas a participat săptămâna trecută, în calitate de partener exclusiv la Conferința IFS din România, organizată la București.