Bucharest Craft Beer Festival 2018 – great beer, great food, great music

530

Cea de-a treia ediție a festivalului Bucharest Craft Beer festival își deschide porțile vineri, 31 august, la Verde Stop (Barbu Văcărescu 162-164). Vor fi trei zile pline cu bere artizanală și mâncare delicioasă relaxare la iarbă verde, și, evident, muzică bună cu șapte trupe și doi DJ-i.

Cei mai însemnați artizani berari din România, dar și din alte țări, vin la Bucharest Craft Beer Festival 2018 și își așteaptă oaspeții cu peste 140 de sortimente de beri și cidru, proaspete. Ei îndeamnă publicul să testeze savoarea, aroma, buchetul, calitățile nutritive ale berilor create în micile lor întreprinderi și, bineînțeles, să se lase cuceriți de buna dispoziție care vine odată cu ineditele licori.

Berarii și cidrarii care vor fi prezenți la această ediție a Bucharest Craft Beer Festival sunt pasionați, inovatori, independenți, nonconformiști și perseverenți. Manifestă toleranță zero la compromis și sunt creatori de bun gust atât la propriu, cât și la figurat. Berea și cidrul fabricate de ei pornesc de la ingrediente atent alese și combinate în cel mai meșteșugit mod cu putință.

Bucharest Craft Beer Festival 2018 este un eveniment organizat de Mixtopia Live, prezentat de Lidl, sponsorizat de Jameson și gustat de Radio Guerilla.