Brandul suedez Barnängen a intrat în magazinele din România

Brandul suedez Barnängen este acum disponibil și în magazinele din România. Cele două linii de produse Barnängen – Nordic Care și Nordic Rituals – conțin un unt de corp hidratant, loțiuni de corp și creme de duș, precum și geluri de duș și un ulei de corp, toate de inspirație scandinavă.

Gama de îngrijire a pielii Nordic Care de la Barnängen combină ingrediente naturale cu ingredientul protector unic Cold Cream, ce conferă pielii o senzație plăcută de răcorire. Formula este inspirată din săpunul care a făcut marca Barnӓngen celebră și are la bază o emulsie hidratantă, combinată cu ingrediente precum ceara de albine, uleiul de floarea-soarelui și mușețelul. A fost creată pentru a oferi protecție și hidratare pentru toate tipurile de piele.

Gama Nordic Care:
Barnängen Unt de corp All Over Rescue, 200 ml, 33,49 RON
Conține ingredientul original al mărcii Barnängen: Cold Cream, ce oferă o senzație plăcută de răcorire atunci când este aplicată pe piele. Conceput să ofere îngrijire pentru întreg corpul, acesta se absoarbe rapid și hidratează, regenerează și reface delicatețea și suplețea pielii.

Barnängen Loțiune de corp Caring pentru piele normală și uscată, 400 ml, 33,49 RON
Barnängen Cremă de duș Caring pentru piele normală și uscată, 400 ml, 24,99 RON
Ovăzul – îndrăgit în Suedia – și conținutul de 5% Cold Cream se îmbină pentru a crea o formulă hrănitoare ce răsfață cu blândețe pielea normală și uscată. Loțiunea de corp și crema de duș hrănesc delicat pielea, lăsând-o catifelată și hidratată. Testate dermatologic.
Barnängen Loțiune de corp Nutritive pentru piele uscată și foarte uscată, 400 ml, 33,49 RON

Barnängen Cremă de duș Nutritive pentru piele uscată și foarte uscată, 400 ml, 24,99 RON
Formula bogată a acestor produse combină murele pitice sălbatice, atât de iubite în Laponia, cu 7% Cold Cream. Loțiunea de corp și crema de duș hrănesc intens pielea uscată și foarte uscată. Testate dermatologic.

Barnängen Loțiune de corp Sensitive pentru piele sensibilă, 400 ml, 33,49 RON
Barnängen Cremă de duș Sensitive pentru piele sensibilă, 400 ml, preț 24,99 RON
Cu extract de flori de soc și 5% Cold Cream. Loțiunea de corp și crema de duș hidratează delicat pielea sensibilă și oferă protecție de lungă durată. Testat dermatologic.

Gama Nord Rituals este inspirată din tradiții suedeze străvechi, cum ar fi sauna, baia în apă înghețată și “midsommar” (solstiţiul de vară). Aceasta conține un serum hidratant – compus din ulei de floarea soarelui și merişoare, extract de muşeţel şi alantoină, ce se îmbină cu arome ce descriu ritualurile tradiţionale nordice, permiţându-ţi să te relaxezi şi să te bucuri de timpul petrecut la duş.

Gama Nordic Rituals:
Barnängen Gel de duș Sauna Relax, 400 ml, 24,99 RON
Gel de duș relaxant cu extract de mesteacăn și serum hidratant, inspirat din ritualul de saună scandinav. Testat dermatologic.
Barnängen Gel de duș Glacier Breeze, 400 ml, 24,99 RON
Acest gel de duș inspirat din ghețarii scandinavi conține sare de mare naturală și serum hidratant. Parfumul lui proaspăt are efectul stimulant al unei “isvaksbad” (baie în apă înghețată). Testat dermatologic.
Barnängen Gel de duș Midsommar Glow, 400 ml, 24,99 RON
Barnängen Ulei de corp Midsommar Glow, 150 ml, 39,99 RON
Cu uleiuri florale delicate, gelul de duș și uleiul de corp Midsommar Glow sunt inspirate din festivalul de vară antic al suedezilor, midsommar, și oferă pielii o hidratare intensă și un strat de protecție. Testate dermatologic.

Fondat în Stockholm în 1868 de către comerciantul Johan Wilhelm Holmström, Barnängen este astăzi unul dintre cele mai populare branduri suedeze, fiind, de asemenea, și furnizor al casei regale din Suedia. Barnängen reprezintă o ilustrare a conceptului „lagom”, ce definește abordarea suedezilor în ceea ce privește viața – nici prea mult, nici prea puțin, ci exact cât trebuie.