Brandul Bucovina este partener al evenimentului „Retail Modern în Republica Moldova”

Brandul Bucovina se alătură, în calitate de partener, conferinței “Retail Modern în Republica Moldova – Expansiune, Diferențiere și climat de consum”, organizată de Modern Buyer la Chişinău, în data de 14 martie 2023.

Apa minerală naturală Bucovina provine din surse subterane, localizate într-o zonă sălbatică, protejată, de tip rezervație naturală, izolată de orice activități ale omului. Apa minerală naturală plată Bucovina și-a câștigat aprecierea de-a lungul timpului datorită calităților sale deosebite: este apă minerală naturală plată, de zăcământ, care izvorăște natural, cu reziduu sec foarte scăzut (72g/ml) și pH (7,31) optim consumului permanent. Originea subterană îi asigură stabilitatea, temperatura și conținutul de săruri minerale constante și o protejează de riscurile de poluare, indiferent de condițiile climaterice de la suprafață.

Brandul Bucovina este comercializat de Maspex Romania, parte a Grupului Maspex – cea mai mare companie privată din industria alimentară din Polonia și una dintre cele mai mari din Europa Centrală și de Est, cu o istorie de peste 30 de ani pe piața de profil.

Produsele grupului sunt distribuite în peste 60 de țări, de pe toate continentele. Grupul este lider incontestabil pe piața de sucuri, nectaruri și băuturi răcoritoare în Polonia, Cehia, Slovacia, România și unul dintre principalii producători din Ungaria, Bulgaria, Lituania și Letonia.

Speakerii invitaţi în cadrul conferinței vor prezenta rezultatele anului 2022 şi vor vorbi despre perspectivele pentru 2023, în piaţa de retail şi FMCG, trecând prin subiecte, precum:

-Expansiunea lanţurilor de magazine din ultimii ani, la nivel naţional, concepte de magazine dezvoltate de fiecare reţea comercială;
-Care au fost provocările anului 2022 şi soluţiile adoptate pentru depăşirea lor;
-Cum a arătat evoluţia pieţei de retail în general în 2022, din perspectiva comercianţilor şi a furnizorilor?;
-Tendinţe cu privire la comportamentul de cumparare şi de consum, din perspectiva invitaţilor; Proiecte de diferenţiere implementate în industria de retail din Republica Moldova;
-Fidelizarea clienţilor, strategii promoţionale, dar şi tactici de diferenţiere;
-Categoriile care pot genera diferenţiere şi trafic în magazine;
-Surse şi idei noi de creştere şi diferențiere pe care le pot aduce furnizorii în relaţia de parteneriat cu clienții din comerțul modern;
-Oportunităti în zona de e-commerce;
-Dinamica pieţei de retail în 2023? La ce să ne aşteptăm;
-Factorii care vor influenţa piaţa şi consumul în 2023, dar şi alegerile cumpărătorilor din Moldova.

Evenimentul “Retailul modern în Republica Moldova – Expansiune, Diferențiere și climat de consum” se va desfăşura pe durata unei zile, iar în audienţă sunt aşteptaţi circa 200 de invitaţi, factori de decizie din companii precum: Reţele de retail modern din Republica Moldova, lanțuri de benzinării, dar şi magazine specializate; Producători/Furnizori de bunuri de larg consum din Moldova şi România; Distribuitori în retail și horeca; Importatori de bunuri de larg consum; Companii de logistică și transport; Agenții de cercetare de piață; Autorități ale statului din Republica Moldova.

Ediții anterioare

Vă invităm să vizualizați un album foto ale uneia dintre edițiile anterioare!