Bergenbier S.A. a lansat Fresh 0.0 Rodie și Grapefruit Roz

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, a lansat Fresh 0.0 Rodie și Grapefruit Roz, al cincilea sortiment al brandului pe care compania îl produce în fabrica din Ploiești.

Sortimentul Fresh 0.0 Rodie și Grapefruit Roz este deja disponibil în toată România în magazinele off-trade și on-trade, în doze de aluminiu de 0,5l și sticle de 0,33l.

„Consumatorul român a început să caute gusturi diferite, motiv pentru care Fresh 0.0 vine în întâmpinarea acestuia cu o nouă aromă, Rodie și Grapefruit Roz, ce reprezintă totodată un element important din strategia noastră referitoare la segmentul de mixuri de bere fără alcool. Este o piață într-o continuă creștere în ultimii trei ani, motiv pentru care avem încredere că noul Fresh 0.0 va avea succes, iar această lansare confirmă extinderea portofoliului de produse non-alcoolice”, a punctat Victor Teioșanu, Marketing Director Bergenbier S.A.

Segmentul berilor fără alcool include și mixurile de bere, iar portofoliul Bergenbier S.A. conține, în prezent, pe lângă noul sortiment, și aromele Fresh 0.0. Măr și Pară, Lămâie și Portocală, Zmeură și Afine.

„Vizibilitatea brandului Fresh 0.0 crește constant, de la an la an, mai ales pentru că urmărim, prin planurile de marketing, să ne aliniem cu trendurile pieței și să satisfacem dorințele consumatorilor. Anul acesta, alegem calea optimismului cu noua aromă și aducem nuanțe de roz în pahar și gusturi curajoase, nu foarte dulci, de rodie și grapefruit, prin care să cucerim așteptările pieței”, adaugă Virginia Radu, Senior Brand Manager Premium Brands.

Noua aromă Rodie și Grapefruit Roz are un conținut scăzut caloric, nu conține conservanți și coloranți artificiali, iar campania integrată de marketing este centrată pe un stil de viață pozitiv, care să-i ofere consumatorului inspirația de care are nevoie zi de zi.

„Un pilon extrem de important care facilitează dezvoltarea holistică a portofoliului nostru de produse 0.0% alcool îl reprezintă vizibilitatea în magazinele și locațiile HoReCa partenere, iar lansarea unei noi arome Fresh 0.0 este încă un pas în direcția adresării unor misiuni specifice de cumpărare, precum și a unor ocazii variate de consum, pe tot parcursul zilei. Avem toată încrederea în reușitele noii arome și promitem activări relevante și surprinzătoare pentru consumatori”, completează Cristina Botgros, Commercial Excellence Director.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu.

Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională. Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului.

Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei.

Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Caraiman, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă și distribuie în exclusivitate specialitatea pragheză Staropramen Dark, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă germană nefiltrată Frazinskaner. De asemenea, compania are în portofoliu și variantele 0.0% alcool pentru Bergenbier, Stella Artois și Staropramen.

De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs și multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai îndrăgite și emblematice mărci de bere realizate vreodată.

Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktailuri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă, care operează prin Molson Coors America de Nord și Molson Coors Europe și este tranzacționată la New York și la bursa canadiană (TAP).

Articolul precedentWorkshopuri dedicate restaurantelor, cafenelelor și afacerilor conexe, la Slow Coffee Festival (31 mai 2024)
Articolul următorRomina Ardelean: În 2023, PL a avut cea mai slabă contribuție la creșterea FMCG din ultimii cinci ani, de numai 25%
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.