Bake Expert coace pâine pentru vârstnici

338

Bake Expert (Specialitățile Brutarului), cu ajutorul DGASPC S3 (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3), demarează campania:“Tu stai acasă, noi îți aducem pâinea”.

Astfel, persoane aflate în izolare, carantină sau persoane cu vârsta de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de sprijin, ce nu pot părăsi domiciliul datorită pandemiei COVID-19, vor beneficia zilnic, de pâine coaptă pe vatră.

“În această situație de criză, dorim să venim în sprijinul comunității și să le mulțumim, pe această cale, pentru răbdarea și responsabilitatea de care dau dovadă. Este o perioadă dificilă pentru noi toți, însă doar printr-un efort colectiv putem trece mai ușor peste problema cu care ne confruntăm. Multă sănătate tuturor! #StaiAcasă #AjutăComunitatea” transmit reprezentanții companiei.

Bake Expert este o companie cu capital 100% românesc care operează în București 30 de brutării Casa Brutarilor și o fabrică de specialități de panificație, având în spate atât utilajele, personalul, cât și know how-ul fostei fabrici de pâine Titan, acestea fiind achiziționate în 2016 de la GoodMills România.