Bacardi caută cei mai talentați barmani

17

Legendarul concurs de cocktailuri, Bacardi Legacy, ce va avea loc pe 5 noiembrie, de la ora 18:30, la Loft, va da startul competiției în România, pentru a găsi cei mai talentați barmani, care vor merge mai departe în etapa regională.

Concurenții Bacardi Legacy au la dispoziție câte 6 minute pentru a pregăti rețeta unui cocktail creat de fiecare dintre ei special pentru eveniment, argumentând alegerea făcută. Pe lângă tipul de Bacardi ales, ei au voie să folosească maxim 6 ingrediente pentru băutura creată.

Un juriu internațional format din Zoltan Nagy (barman), Lizaveta Molyavka (barman) și Anna Borecka – Regional Marketing Manager Bacardi Martini va decide care dintre cei 10 concurenți prezenți în competiție vor merge în următoarea etapă din Budapesta.

Competiția va fi una strânsă, iar emoțiile pe măsură deoarece Barcadi Legacy este unul dintre cele mai prestigioase concursuri de cocktailuri la nivel mondial, ce creează și inovează prin talentul barmanilor pasionați noi băuturi legendare.

Etapa următoare, ce va avea loc în Budapesta, are ca premiu un loc în marea finală de la Miami, din mai 2020.

Despre Juriu

Lizaveta Molyavka este un barman recunoscut la nivel internațional, originară din Minsk, Belarus. Lisa a devenit recunoscută pe plan mondial ca fiind unul dintre cei mai creativi barmani din tânăra generație, impunându-se în industria competitivă a cocktail-urilor după ce a participat la numeroase competiții internaționale, cum ar fi Bacardi Legacy Global Cocktail Competition, Havana Club Cocktail Grand Prix sau Olmeca Tahona Society. Lisa și-a început cariera în industrie acum 10 ani și până de curând a creat cocktail-uri într-unele dintre cele mai premiate și celebre baruri din New York – Middle Branch, Nomad, George Washington Bar. În ultimii trei ani Lisa a dezvoltat diverse programe de educare a barmanilor, a creat diverse meniuri de cocktail-uri, a susținut seminarii și a participat la numeroase Pop-up-uri internaționale.

Zoltan Nagy. Având o experiență profesională de peste 20 de ani în 4 țări diferite, Zoltan a inspirat și coordonat mai mult de 4 campioni mondiali și numeroși campioni naționali. Conduce școala de bartending LAB Budapesta de peste 14 ani și ține cursuri și work-shop-uri de peste 10 ani în toată lumea. Totodată este profesor conferențiar la Școala de Afaceri din Budapesta și la Universitatea Corvinus și a fost invitat să susțină un modul special de cursuri la Colegiul St Catherine din Cambrige. Zoltan deține Boutiq ‘Bar Budapesta și Mendez Viena, aplicația educațională Sweet Lemon Training și este co-proprietar al Barra Mexic, un bar show mexican.

BDG Import este singura companie din acest domeniu ce deține în parteneriat o rețea de distribuție HoReCa în București și Cluj, fiind totodată prima companie care își comercializează și promovează produsele online, pe site-ul www.beicevrei.ro. Din portofoliul BDG Import fac parte mărcile: Bacardi, MARTINI®, Grey Goose, Bombay Sapphire, Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Evian, Jagermeister, Budweiser Budvar, Bols, Herradura, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Dewars, Armand de Brignac Champagne, TRUE 100% Natural Energy Drinks.