Auchan va deschide în 2023 un supermarket de mari dimensiuni în faza a doua a proiectului U•Center

Auchan închiriază 2.600 de metri pătrați la parterul fazei a doua a proiectului de birouri U•Center, un proiect imobiliar dezvoltat de Forte Partners.
În spaţiul situat pe Calea Șerban Vodă din Bucureşti, Auchan şi-a propus să deschidă un supermarket de mari dimensiuni.

Aducem diferența Auchan în U•Center prin noul nostru concept de supermarket de mari dimensiuni. Ne vom întâmpina clienții cu prețuri mici zi de zi, cu o gamă foarte largă de produse, de peste 11.000 de articole, de la produse provenite de la producători și furnizori locali, produse proaspete, alimente de bază, specialități, dar și o multitudine de produse nealimentare, pentru nevoile de uz cotidian, precum articole pentru menaj, bricolaj, grădină etc., respectiv o serie de servicii utile”, a declarat Patrice Goupil, Director Teritoriul Sud Auchan România.

Lucrările de construcție la a doua fază a U•Center, în suprafață totală închiriabilă de 35.000 de metri pătrați, au fost demarate în a doua jumătate a anului 2021 și vor fi finalizate în al treilea trimestru al acestui an.

Spațiile de retail de la parterul clădirilor pe care le dezvoltăm au devenit deja o caracteristică definitorie a proiectelor Forte Partners. Noul supermarket Auchan ce urmează a fi deschis în U•Center 2 dă o nouă dimensiune strategiei noastre de a dezvolta proiecte office ce includ toate facilitățile și elementele unui stil de viață modern și urban. Prin prezența Auchan, serviciile oferite în cadrul proiectului U•Center, adresate atât angajaților care lucrează în clădirile de birouri, cât și comunității locale, vor ajunge la un grad de diversificare ridicat”, a declarat Elena Tecuță, Office Leasing Manager în cadrul Forte Partners.

Situat pe Calea Șerban Vodă, cu acces rapid la parcurile Tineretului și Carol, la mică distanță de stația de metrou Tineretului, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Timpuri Noi și cu acces facil la mijloace de transport în comun de suprafață, proiectul office U•Center are o componentă de retail la parter și este dezvoltat conform strategiei Forte Partners de a oferi toate facilitățile și caracteristicile unui trai urban modern și confortabil, în clădiri sustenabile și eficiente energetic, cu acces ușor la mijloacele de transport în comun, magazine și alte facilități sociale.

Auchan România are în portofoliu 373 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 7 supermarketuri și 333 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 320 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.