Auchan Retail România a deschis un nou magazin de proximitate pe Banu Manta, în București

242

MyAuchan Banu Manta, cu o suprafață de vânzare de 350 m2 si o gama de 4.000 de produse, este situat pe strada Banu Manta nr. 1. Prin această deschidere, Auchan Romania aduce formatul de proximitate MyAuchan și mai aproape de locuitorii Bucureștiului, propunându-le o gamă de 4.000 de produse alimentare, nealimentare, precum și servicii suplimentare de plată a utilităților și un Coffee corner. Orarul de funcționare al magazinului va fi de la 8:00 la 22:00, de luni până duminică.


Prin deschiderea magazinului din Banu Manta, Auchan Retail România ajunge la un număr de 22 de magazine MyAuchan la nivel național: 15 în stații Petrom în cadrul parteneriatului cu OMV Petrom și 7 MyAuchan independente – 5 în București, 1 în Craiova și 1 în Cluj.

Universul gastronomic pe care clienții îl vor descoperi aici reunește produse preparate pe loc, sandwich-uri și preparate ready to eat, salate, legume și fructe proaspete, produse bio, produse de băcănie, băuturi, lactate, mezeluri, carne proaspătă, grill, produse de cofetărie, patiserie și panificație proaspăt coaptă.

Magazinele MyAuchan completează rețeaua celor 34 de magazine Auchan precum și a celorlalte concepte comerciale specializate: INEXTENSO, drogherii și LillaPois, Prin diversificarea formatelor sale, Auchan are ca obiectiv crearea unei experiențe deosebite la cumpărături prin acoperirea unei mari varietăți de nevoi și prin adaptarea permanentă la cerințele consumatorilor.

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 1 supermarket Auchan și o rețea de 23 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele, un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat – toate preţurile mici, permanent.