Auchan a deschis un nou supermarket de peste 2000 mp în incinta Family Market Bucium din Iași

Auchan a deschis un nou supermarket de peste 2.000 mp în incinta Family Market Bucium din Iași, cel de-al doilea proiect de retail de acest tip dezvoltat de compania IULIUS.

Cu o ofertă de peste 11.000 de produse, prevăzut cu opt case self check-out, Auchan Bucium este deschis zilnic în intervalul 7:00-22:00.

Noul supermarket propune o gamă completă de produse, de la cele esențiale și alimente de bază la mii de produse nealimentare, pentru nevoile de uz cotidian, precum articole pentru menaj, bricolaj, grădină și multe altele.

Printre cele mai importante arii din magazin se numără Carmangeria Mea, cu o componentă importantă de producție românească; zona de Legume & Fructe, cu articole de la producători și furnizori locali, inclusiv din Iași; Brutăria Mea; zona de Alimentație Sănătoasă, cu sute de produse BIO sau pentru diete speciale; Pescăria Mea, unde este disponibilă o selecție variată de pește proaspăt vrac și fructe de mare, cu aprovizionare regulată, dar și zona Piața Mea, unde clienții vor regăsi o ofertă bogată de produse românești, provenite de la producători și furnizori locali. Totodată, iubitorii de animale, vor găsi la Pet Zone o gamă variată de hrană și accesorii pentru animalele de companie.

Supermarketul include și restaurantul La Masă, unde bucătarii Auchan pregătesc zilnic preparate cu specific tradițional și internațional.

Auchan Bucium oferă și o serie extinsă de servicii, precum servicii foto CEWE și serviciul gratuit de Închiriere Unelte, prin care membrii MyCLUB Auchan pot închiria gratuit, pentru 24 de ore, unelte și echipamente pentru casă și grădină.

Clienții din proximitatea supermarketului își pot face cumpărăturile din Auchan Bucium și online, plasând comanda pe auchan.ro și având posibilitatea de a o ridica din magazin prin serviciul gratuit Click&Collect.

Mai mult, mii de produse din oferta magazinului sunt disponibile pentru comandă online și pe platformele Tazz și Glovo.

„Deschiderea Auchan Bucium face parte din strategia noastră de dezvoltare a segmentului de proximitate, printr-un concept nou de supermarket, de mari dimensiuni, dezvoltat în ultimii ani, pe care îl propunem comunității locale. Aici, întâmpinăm zilnic clienții cu prețuri mici și o ofertă extinsă de peste 11.000 de produse alimentare și nealimentare, produse provenite de la producători și furnizori locali, produse proaspete, de calitate, pentru toate nevoile lor. Family Market Bucium este cel de-al doilea proiect de acest tip dezvoltat de IULIUS, partenerul nostru cu tradiție, și sperăm că se va bucura de același succes ca cel de la Miroslava ”, a declarat Ioana Toșa, Director Teritoriu Nord Auchan Retail România.

Clienții Auchan au posibilitatea de a contribui activ la eforturile de protejare a mediului înconjurător prin colectarea uleiului alimentar uzat, precum și la combatarea risipei alimentare prin achiziționarea produselor din zona Zero Risipă.

Tombolă cu premii de 1.000 de euro pentru cumpărături cu ocazia deschiderii supermarketului Auchan Bucium

Membrii MyCLUB Auchan care utilizează cardul de fidelitate în Auchan Bucium în perioada 8-31 decembrie au parte și de o surpriză, având șansa de a câștiga unul dintre cele 5 premii în valoare de 1000 de euro puse la dispoziție, oferite ca bonus pe card pentru cumpărături.

Auchan România are în portofoliu 320 magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 7 supermarketuri și 280 de magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care peste 270 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

Cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent.