Auchan a deschis astăzi magazinul de proximitate MyAuchan Alexandriei

Auchan Retail România a deschis astăzi în București magazinul de proximitate MyAuchan Alexandriei, cu o suprafață de vânzare de 340 m2 și o gamă de 4.000 de produse. Magazinul este situat pe Șoseaua Alexandriei 86-88 și are programul zilnic 8-22.

Magazinul a fost realizat în conceptul deja consacrat pentru proximitate, ce reunește produse preparate pe loc, sandwich-uri și preparate ready to eat, salate, legume și fructe proaspete, produse bio, produse de băcănie, băuturi, lactate, mezeluri, carne proaspătă, grill, produse de cofetărie, patiserie și panificație proaspăt coaptă dar și o serie de servicii.


Prin deschiderea, în această săptămână, a magazinelor MyAuchan Banu Manta și MyAuchan Alexandriei, Auchan Retail România ajunge la un număr de 23 de magazine MyAuchan la nivel național: 15 în stații Petrom în cadrul parteneriatului cu OMV Petrom și 8 MyAuchan independente – 6 în București, 1 în Craiova și 1 în Cluj.

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 1 supermarket Auchan și o rețea de 23 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele, un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat – toate preţurile mici, permanent.