Annabella Retail Park a fost inaugurat la finalul lunii mai

Annabella, unul dintre cei mai importanți jucători locali din retailul alimentar din România, marchează lansarea magazinului cu numărul 100 și face pași concreți în domeniul dezvoltării parcurilor de retail, prin inaugurarea Annabella Retail Park.

Primul parc de retail Annabella, dezvoltat sub un concept de tip family center, a fost inaugurat în 31 mai 2023, în localitatea Horezu din județul Vâlcea, și a atras peste 10.000 de vizitatori în primele zile de la deschidere.

Annabella Retail Park Horezu reunește, pe o suprafață comercială de aproximativ 4000 m², unele dintre cele mai cunoscute branduri naționale și internaționale de modă, frumusețe și lifestyle, dar și supermarket, pet shop, farmacie veterinară și o cafenea. Printre brandurile pe care clienții le pot regăsi în noul parc de retail se numără: Sinsay, Kik, Pepco, MobileVet (clinică și farmacie veterinară), Annabella și brandul de cafenele Arbusto.

Annabella Retail Park Horezu include magazinul-ancoră Annabella, unitatea cu numărul 100 a rețelei, ce oferă clienților un spațiu de vânzare generos (peste 1200 m²) și un design modern, care permite o experiență plăcuta a cumpărăturilor.

În noul magazin Annabella, clienții au acces la peste 12.000 de produse care acoperă toate categoriile deservite în mod curent în unitățile rețelei. Magazinul oferă, de asemenea, un corner Râureni, zona gastro cu mâncare gătita, insulă de fructe și legume, aprovizionată de la cei mai mari furnizori locali, cu produse proaspete și cu trasabilitate.

Suntem bucuroși că putem oferi comunității din Horezu posibilitatea de a-și face cumpărăturile aproape de casă, într-un spațiu modern, dezvoltat pe o suprafață generoasă, și la standardele retailului modern. Prin inaugurarea Annabella Retail Park Horezu am marcat două momente cheie în dezvoltarea businessului nostru – extinderea Annabella către segmentul parcurilor de retail, dar și lansarea magazinului cu numărul 100 al rețelei. Din punctul nostru de vedere, aceasta este un indicator excelent al potențialului comerțului romanesc și un punct cheie ce setează noi standarde, atât pentru noi cât și pentru întreaga piață.” a declarat Dorina Mutu, Director General Annabella

Annabella Retail Park Horezu este primul dintr-o serie de proiecte ce vizează dezvoltarea unor parcuri de retail de tip family centers și în alte localități, oferind cât mai multor comunități din regiune, mai mici sau mai mari, șansa de a face cumpărături la standarde moderne chiar în localitățile lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.