Altex a investit peste 2 milioane de euro în magazinul din Aurora Shopping Mall din Buzău

Începând din 8 august 2019, Altex România își redeschide magazinul din Buzău, în noua aripă din Aurora Shopping Mall. Magazinul este situat la intrarea dinspre Bulevardul Unirii nr. 232, are o suprafață comercială de peste 1.450 de mp și se înscrie în strategia sustenabilă Altex omnichannel.


Pentru o experiență de cumpărare mai rapidă, mai plăcută și simplificată, amenajarea noului magazin ține cont de modificările din stilul de viață și din comportamentul de achiziție al clienților, inlcuzând raioane speciale pentru categorii noi precum „casă, iluminat, bricolaj” sau „auto”.

„Pe lângă cel mai mic preț din România la întreaga gamă de produse, garantat prin rambursarea de 2 ori a diferenței, investiția de peste 2 milioane euro făcută pentru mutarea magazinului Altex în noua aripă a mallului din Buzău oferă acces la servicii de consultanță la raft de la cei 33 de angajați ai magazinului, la livrare până la ușa clientului, la ridicarea produselor vechi, la finanațare instant în magazin.”, declară Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Prin integrarea biroului Credex în noul magazin Altex, clienții din Buzău au acces, fără niciun comision de intermediere, la cele mai bune oferte la credite de nevoi personale de la toate băncile partenere, precum și la alte soluții de finanțare instant, adaptate nevoilor lor: credite de consum, credite de nevoi personale, credite ipotecare și servicii de asigurări.

În perioada 8-11 august, odată cu redeschiderea magazinului Altex în noua aripă a mallului Aurora Shopping din Buzău, clienții se vor bucura de oferte speciale timp de patru zile, de joi până duminică. Toate promoțiile speciale pot fi găsite în catalogul de redeschidere, valabil în perioada 8 – 11 august 2019, în limita stocului disponibil.

Deoarece protejarea mediului este o prioritate pentru companie, noul magazin din Buzău are un nou sistem de iliuminare cu LED, cu eficiență energetică sporită, pompe de căldură cu consum redus de energie și va avea o infrastructură nouă de reciclare pentru multiple tipuri de ambalaje.

Pornind ca start-up local în anii ‘90, Altex a devenit unul dintre liderii comerțului cu electronice și electrocasnice din România, oferind clienților săi prin rețeaua de peste 100 de magazine și prin site-ul www.altex.ro echipamente care sporesc confortul vieții, adecvate nevoilor clienților, la prețuri accesibile.

Prin programul „De 2xDiferența”, Altex susține cel mai mic preț din România oferit pentru întreaga gamă de produse. În plus, Altex vine în sprijinul clienților cu servicii care adaugă plus-valoare: servicii de consultanță la raft, platforma online, livrare la domiciliu, ridicarea produselor vechi, finanațare (rate) accesibilă, acțiuni promoționale.

Altex și-a extins în prezent gama de produse având oferte competitive și pe piața de voiaj, sport și vacanță, auto, cosmetice-îngrijire personală, bebeluși-copii sau băuturi calde și reci (apa, cafea, sucuri, ceai).

*