Alexandrion Group aduce pe piață ginul Hendrick`s Midsummer Solstice, în ediţie limitată

All global rights reserved.

Cu noul gin Midsummer Solstice, Alexandrion Group aduce din nou inovația pe piața băuturilor spirtoase din România. Ginul Hendricks Midsummer Solstice este o ediție limitată, fiind disponibil ȋntr-un număr de doar 5.000 de sticle pentru piața din România.

Noul Hendricks Midsummer Solstice Gin reinventează gustul clasic cu care brandul Hendricks și-a obișnuit consumatorii, printr-o variantă nouă, inedită, florală, ideală pentru serile sezonulului estival.

Hendricks Midsummer Solstice Gin va fi comercializat din data de 21 iunie 2020 în marile lanțuri de magazine, locaţiile HoReCa premium, shop-urile online ale partenerilor Alexandrion Group şi pe iconicdrinks.shop, parte a Alexandrion Group.

Lesley Gracie, Master Distiler-ul Hendricks Gin, a creat acest gin premium infuzând o întreagă gamă de esențe florale, care suprind intensitatea senzorială din mijlocului verii. Hendricks Midsummer Solstice celebrează vara în maniera sa proprie, atipică, de această dată, îmbogățind clasica experință a gustului Hendricks Gin, uşor, fresh, cu puterea aromatică intensificată a florilor.

„Categoria de gin se dezvoltă considerabil și în România, urmând astfel trendul global, iar lansarea Hendricks Midsummer Solstice pe care Alexandrion Group o pregătește reprezintă o reconfirmare a faptului că liderul de piață are responsabilitatea inovației. Hendricks Gin își întâmpină shopperul și consumatorul cu o doză de nonconvenționalism specific brandului, surprinzând mereu prin mix-ul dintre gustul clasic și rafinat al ginului și aromele, acum, florale, estivale care îmbracă această băutură într-o savoare unică şi memorabilă.” a declarat Marinela Popescu, directorul de marketing al Alexandrion Group.

Elegant, dar puternic, cu arome subtile, dar bine definite, revigorant și efervescent, Hendricks Midsummer Solstice Gin poate fi consumat simplu sau ȋn combinaţie cu alte băuturi cărora le potenţează gustul.

Explozia de arome din cocktail-ul semnătură al produsului: Hendrick’s Midsummer Solstice Spritz (Hendrick’s Midsummer Solstice, Tonic şi Vin Spumant) bucură papilele gustative și induce o stare de bună dispoziție. Pentru decor se pot folosi câteva felii de castravete și portocală. Pentru a afla mai multe informații despre noul Hendricks Midsummer Solstice Gin, accesați https://www.hendricksgin.com/midsummer-solstice/.

All global rights reserved.