Alexandra Șian este speaker al evenimentului „Retail & FMCG Market în Republica Moldova”

Doar zece zile ne mai despart până la evenimentul „Retail & FMCG Market în Republica Moldova”, organizat de platforma de informații Modern Buyer, în data de 29 februarie, la Chișinău.

Peste 200 de participanți, factori de decizie din companiile FMCG, delegați ai companiilor de comerț modern, dar și ai autorităților de stat din Republica Moldova s-au înscris deja la eveniment.

Alexandra Șian, Secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare a confirmat participarea în calitate de speaker al conferinței „Retail & FMCG Market în Republica Moldova”.

Desfășurat la Digital Park Chișinău, „Retail & FMCG Market în Republica Moldova” este un eveniment de o zi, format din mai multe componente: conferință, expoziție de produse FMCG și sesiuni de business networking.

Temele ediției din acest an

– Evoluția consumului de produse FMCG în Republica Moldova: analize de piaţă sectoriale, climat de consum, dinamica pieței de retail modern;
– Creșterea sustenabilă a industriei de retail și FMCG în Moldova, în vederea pregătirii aderării la UE;
– Produs local: Creșterea competitivității producătorilor locali; Proiecte strategice la nivel național elaborate de instituțiile statului și/sau organisme internaționale pentru creșterea competitivității producătorilor locali pe piața internă. Reprezentanții rețelelor de comerț modern ne vor arăta, de asemenea, ce înseamnă pentru ei un produs local de calitate, competitiv pe piața internă și pe piața europeană și care sunt strategiile lor pentru susţinerea producătorilor moldoveni.

Speakerii şi partenerii confirmaţi

 

Audiența evenimentului

Așteptăm alături de noi peste 200 de participanți, factori de decizie din companiile FMCG, din industria de retail modern, dar și reprezentanți ai autorităților de stat din Republica Moldova. La eveniment sunt invitați, așadar:

– Reprezentanți ai ministerelor de resort;
– Producători/Furnizori de bunuri de larg consum din Republica Moldova și Româniaș Rețele de retail modern din Republica Moldova, lanțuri de benzinării, dar și magazine specializate;
– Distribuitori în retail și HoReCa;
– Furnizori de soluții și servicii (ambalatori, companii de logistică, transport, companii de marketing și trade marketing ș.a.);
– Agenții de cercetare de pe piață.

Expo Hall

Un spațiu de expoziție va fi pus la dispoziția producătorilor/furnizorilor care doresc să își prezinte produsele, soluțiile sau serviciile destinate sectorului. Expozanții pot organiza aici întâlniri, degustări, prezentări de produs.
Business Networking:

Evenimentul este un excelent prilej de networking între factorii de decizie din Retail și FMCG. Atât în zona de expo, cât și în pauzele din timpul conferinței vor avea loc sesiuni de business networking între rețelele de retail prezente la eveniment și furnizorii/producătorii de soluții diverse.

Cum puteți participa

Înscrierile la eveniment sunt în desfășurare. Informații privind condițiile de participare cu bilet sau în calitate de Partener Expozant puteți solicita prin e-mail sau telefon la:
– Maria Hurduc, Managing Partner – maria.hurduc@modernbuyer.ro, +40729.880.041
– Andrada Bercaru, Reprezentant Comercial – andrada.bercaru@modernbuyer.ro +40734.707.986

Cum a fost Ediția 2023

Ediția anterioară a avut loc în data de 14 martie 2023, la Courtyard by Marriott Chișinău.
Concluzii şi mesaje-cheie ale speakerilor puteți regăsi AICI
De asemenea, o galerie foto a evenimentului puteți vizualiza în pagina de Facebook a Modern Buyer.

Vă aşteptăm alături de noi la Chișinău!