Alexandra Dinovici, Glovo România, speaker la CEO Meeting in the Garden: Grocery/ E-commerce/ Trends

Alexandra Dinovici, General Manager, Glovo România se alătură ediţiei din acest an a CEO Meeting in the Graden: Grocery/ E-commerce/ Trends în calitate de speaker, alături de alţi invitaţi de top din industria de retail şi FMCG.

Alexandra Dinovici a venit în echipa Glovo din decembrie 2022, ca Director South România. Aceasta are o experiență de peste zece ani în companii multinaționale precum Reckitt Benckiser, Essity, Danone, IBM sau Oracle.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Fondată în 2015 la Barcelona, Glovo operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa. În România, Glovo a intrat în 2018.

CEO Meeting in the Garden: Grocery/ E-commerce/ Trends este un eveniment dedicat managerilor de top și antreprenorilor din industria de Retail şi FMCG, care se va desfăşura în data de 23 Iunie 2023, la Intercontinental Athenee Palace din Bucureşti.

Vom vorbi despre:
• dinamica pieţei de e-comerţ în segmentul Grocery/FMCG;
• principalele tendinţe şi impactul comenzilor şi livrărilor online asupra businessurilor brick and mortar;
• cele mai importante tendințe din industrie;
• customer experience în e-commerce;
• loialitatea clienţilor în mediul online;

Alţi speakeri confirmaţi:

Organizat în intervalul 16.00 – 21.30, evenimentul va reuni, într-un cadru exclusivist şi, de aceea mai restrâns, circa 70- 80 de invitaţi din industriile mai sus menţionate.

CEO Meeting in the Garden este, de asemenea, un excelent prilej de business networking la cel mai înalt nivel.

Davidoff, La Strada şi Chateau Vartely, câţiva partenerii acestei ediţii, vor completa atmosfera destină de networking cu scurte degustări de cafea, îngheţată şi vinuri.

Agenda evenimentului
16.00 – 16.30 Welcome drink;
16.30 – 17.00 E-commerce in FMCG – overview and trends;
17.00 – 18.30 Open panel discussions;
18.30 – 21.30 Networking, cocktail dinner.

Partenerii evenimentului sunt: