Al zecelea magazin “O nouă viață” by Auchan s-a deschis la Craiova

În data de 1 septembrie 2021 a avut loc deschiderea celui de-al zecelea magazin O nouă viață by Auchan în hipermarketul din Craiova, din cadrul Electroputere Parc. Prin parteneriatul cu lanțul local de magazine de modă Monique Investment, clienții vor găsi, pe lângă colecțiile vestimentare din oferta Auchan, și o selecție de haine prepurtate, în stare perfectă de comercializare.

Spațiul dedicat în incinta hipermarketului Auchan este de 43 mp și oferă clienților o gamă variată de articole vestimentare pentru femei, bărbați și copii, iar prețurile de vânzare variază între 5-150 lei.

În ultimele șapte luni, în shopurile O nouă viață deschise în incinta hipermarketurilor Auchan din 9 orașe, în parteneriat cu lanțurile de magazine LaMajole și Monique Investment, au fost comercializate peste 90.000 de obiecte vestimentare, magazinul Timișoara Nord fiind cel care a înregistrat cele mai multe vânzări. Bluzele de damă și rochiile se află în topul celor mai bine vândute articole din rețeaua O nouă viață.

„Suntem încrezători că și noul magazin din Craiova va fi la fel de apreciat și va ajuta la atingerea scopului final, acela de a construi împreună un sistem puternic de economie circulară” a declarat Corina Dospinoiu, Responsabil CSR Auchan Retail România.

Auchan vizează extinderea programului și în restul hipermarketurilor din țară, completând astfel acțiunile deja existente de reducere a poluării textile. În continuarea misiunii sale de a încuraja un stil de viață responsabil, Auchan și-a propus să deschidă alte trei magazine O nouă viață până la finalul acestui an și încă 12 în decursul anului următor.

Demarat în luna februarie a acestui an, proiectul de economie circulară O nouă viață by Auchan reprezintă o premieră pentru piața locală de retail, fiind una dintre soluțiile propuse de Auchan ca parte a strategiei proprii de reducere a amprentei de carbon.

Compania încurajează consumul responsabil și contribuie la un viitor mai sustenabil, prin incurajarea clienților de a achiziționa haine care au mai fost îmbrăcate, oferindu-le astfel o nouă viață.

Lanțul Monique Investment este partenerul Auchan pentru noua locație din Craiova, alături de care au mai colaborat în trecut pentru deschiderea a încă patru magazine în Timișoara, Oradea, Pitești și Sibiu.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 89 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 80 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan.

Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent.

Pe www.auchan.ro, Auchan prezintă peste 25.000 de produse, clienții având posibilitatea de a intra în posesia comenzilor plasate online fie prin ridicare din magazin – Click&Collect, din parcarea magazinului – Auchan Drive sau prin livrare la domiciliu standard sau expres.