Adina Ștefănescu, METRO Cash&Carry, completează lista speakerilor de la „Legume-Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie”

Adina Ștefănescu, Category Manager Fruits & Vegetables la Metro Cash & Carry România, va completa lista vorbitorilor confirmați la ediția a IV-a a evenimentului cu tema „Legume-Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie”, eveniment ce facilitează dialogul cu factorii de decizie din retail și din industrie și oferă acces la date și trenduri de piață relevante.

Pe lista speakerilor se mai află:
– Romina Ardelean, Consultant, GfK Consumer Panel Services;
– George Bădescu, Director Executiv, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR);
– Adrian Popescu, Administrator, Livada de Cireșe
– Ruben Budău, Administrator, Ferma Bărzani
– Lucian Florea, Administrator, Asociaţia Pomicolă Iteşti

La evenimentul organizat de Modern Buyer și TMT PR sunt așteptați în acest an peste 200 de profesioniști: retaileri internaționali și locali, HoReCa, Ecommerce, distribuitori, angrosiști; producători și importatori din România și din zona Europei Centrale și de Est; furnizori de soluții și servicii (logistică, materii prime, consultanță, research, distribuitori).

Evenimentul este format din mai multe componente: conferință, expoziție, business dinner. Pe site-ul evenimentului – puteți regăsi mai multe detalii cu privire la tematici, modalități de înscriere, partenerii evenimentului ș.a.

De ce să participi?

  • Facilităm dialogul cu peste 200 de participanți, factori de decizie din retailul modern, dar și reprezentanți ai altor canale de vânzare: distribuitori în comerțul tradițional și HoReCa, angrosiști, comercianți online ș.a.
  • Oferim acces la date și trenduri relevante cu privire la evoluția pieței și a consumului de fructe și legume proaspete;
  • Prezentăm bune practici pentru creșterea competitivității jucătorilor și în colaborarea dintre furnizori – retaileri;
  • Prezentăm oportunitățile existente pe alte canale de vânzare alternative: HoReCa, comerț online ș.a.
  • Dezbatem pe marginea prognozelor și a motoarelor de creștere pentru 2019.

Trei ediții anterioare de succes, în cifre

  • 40 de speakeri din România și alte piețe;
  • Peste 500 participanți din România, Republica Moldova și Bulgaria în toate cele trei ediții împreună;
  • Mai mult de 10 rețele de retail modern prezente per ediție, din România și Republica Moldova;
  • Peste 200 de producători/furnizori români de fructe și legume din toate regiunile țării

Rezervă un loc la conferință și cina de afaceri

Alătură-te celei mai influente platforme de networking dintre producători, retaileri și alți actori implicați în lanțul de distribuție fructe și legume proaspete. Consultă modalitățile și costurile de participare pe Site-ul evenimentului.

Rezervă un stand în zona Expo Hall
Evenimentul este și un excelent prilej de a vă prezenta produsele, soluțiile și serviciile oferite actorilor din industrie. Dacă doriți să beneficiați de spații de promovare în cadrul evenimentului, respectiv de stand în zona Expo Hall, vă rugăm să contactați echipa Modern Buyer astfel: Aurelia Grigorescu – 0767.11.88.33, aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro sau Maria Hurduc 0729.880.041, maria.hurduc@modernbuyer.ro

Ediția 2017 –  a avut loc în luna noiembrie 2017. Pentru mai multe detalii despre speakerii și epozanții ediției din anul anterior consultă site-ul ediției 2017.