70 de firme romanesti vor expune la Anuga 2017

Anuga trade fair

70 de firme din Romania si-au anuntat participarea la editia din 2017 a targului Anuga − Taste the Future, care se va desfasura la Koln in perioada 7-11 octombrie 2017. Cele 70 de firme romanesti vor expune in urmatoarele sectiuni ale targului: Meat, Bread&Bakery, Organic, Fine Food, Drinks.

Romania va avea patru standuri nationale in sectiunile mentionate, cate unul in fiecare, cu exceptia Anuga Drinks, unde firmele romanesti vor avea standuri individuale, anunta Reprezentanta Koelnmesse in Romania. Standurile nationale din Meat, Fine Food, Bread&Bakery si Organic sunt finantate din bugetul de stat, sub organizarea Asociatiei pentru Promovarea Alimentului Romanesc -APAR. Standurile individuale sunt finantate exclusiv de firmele inscrise ca expozanti independenti.

Cele mai cunoscute firme din Romania care si-au confirmat deja participarea la Anuga 2017 sunt urmatoarele: Aaylex, Alka Trading, Annabella Fabrica de conserve Raureni, Avicola Buzau, Badster Energy, Betty Ice, Boromir, Croco, Derpan, European Drinks, European Food, Marcel SRL, Natural SRL, Negro 2000, Redis Market, Romega Industry, Sam Mill Europe SRL, Scandia, Transavia.

Anuga este cel mai important targ european care reuneste cererea si oferta din sectorul industriei alimentare. Anul acesta, timp de cinci zile pe durata targului, aproximativ 7.200 de expozanti din 100 de tari isi vor prezenta oferta de produse alimentare si bauturi. Organizatorii se asteapta la un numar de aproape 160.000 de vizitatori din peste 190 de tari. 89% dintre expozanti si 69% dintre vizitatori vor veni din strainatate.