Ursus Breweries lansează campania „Dă-i de gust cu Azuga” pentru un ARO de colecție

Ursus Breweries lansează campania „Dă-i de gust cu Azuga” pentru câștigarea unui vehicul ARO de colecție. Până pe 10 decembrie, consumatorii care cumpără Azuga Nepasteurizată se pot înscrie în tragerea la sorți pentru a putea câștiga un ARO M461, un autovehicul emblematic, recondiționat pentru a fi cât mai aproape de modelul original.

„Azuga onorează spiritul românesc, precum și moștenirea unor branduri iconice care se pot oricând reinventa, devenind contemporane. Din acest motiv am alăturat două simboluri încărcate de nostalgia trecutului într-o campanie ce oferă bucuria unor experienţe autentice. Pentru noi, drumul este la fel de important ca destinaţia, iar o călătorie într-un ARO M461 recondiţionat cu siguranţă este ceva memorabil.”, declară Bogdan Jianu, Brand Manager Ursus Breweries.

Pentru a participa în campanie, consumatorii trebuie să cumpere Azuga Nepasteurizată din localurile partenere (publicate pe website) din București sau Cluj-Napoca sau din magazinele Carrefour din țară și să înscrie lozul promoțional sau bonul fiscal pe site-ul Azuga. Câștigătorul va fi selectat în urma unei trageri la sorți ce va avea loc pe 13 decembrie 2018. Regulamentul promoţiei este disponibil în mod gratuit pe website.

Datorită performanţei şi tehnologiei îmbunătăţite (faţă de celelalte modele ARO de la momentul respectiv), ARO M461 a devenit un model căutat de colecţionari. Premiul oferit în cadrul campaniei este unul dintre ultimele astfel de vehicule existente în România şi a fost înmatriculat pentru prima dată acum o jumătate de secol, la 1 iunie 1969.

Azuga Nepasteurizată este o bere artizanală, produsă în stilul Märzen, din ingrediente naturale, de o calitate superioară, ce combină plinătatea dulceagă a malțului cu gustul hameiului ușor amărui. Notele florale de hamei și aromele fructate sunt produse de drojdie în timpul fermentației și al maturării. Berea Azuga Nepasteurizată este disponibilă în rețelele de comerț modern, dar și în localuri selectate la nivel național. Mai multe detalii online, pe site-ul Azuga.