„Smart Fashion Winter” – noua colecție semnată de designerul Cătălin Botezatu pentru Kaufland

Kaufland România lansează o nouă colecție capsulă, semnată de Cătălin Botezatu, și inspirată din tendințele pentru sezonul rece. Articolele vestimentare și accesoriile din colecția Smart Fashion Winter sunt disponibile exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland din întreaga țară, începând cu data de 24 noiembrie.

Noua colecție capsulă propune ținute moderne și sofisticate pentru femei și bărbați, venind în întâmpinarea celor care vor să-și împrospăteze garderoba pentru sezonul rece. Din materiale de calitate, semnate de celebrul designer, articolele vestimentare din colecția Smart Fashion Winter sunt practice, confortabile și simplu de integrat în stilul personal.

Colecția de iarnă cuprinde peste 20 de piese versatile, ușor de asortat și purtat pentru diverse ocazii – de la jachete și pulovere călduroase pentru zilele reci, la cămăși și rochii sofisticate pentru petrecerile de sărbători sau chiar compleuri lejere pentru serile de relaxare, petrecute în fața televizorului.

„Parteneriatul nostru cu designerul Cătălin Botezatu a devenit o tradiție și, de ce nu, chiar o tendință în sine. Produsele semnate de el sunt foarte bine primite de clienții noștri și se epuizează în timp record, iar asta nu face decât să ne bucure. Prin această colaborare, am reușit să le oferim clienților noștri o călătorie în lumea modei, la prețuri accesibile”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 148 de magazine în România.