SIAL Paris 2022 – eveniment emblematic în calendarul internațional al târgurilor de alimente

Dacă vreți să participați la un târg alimentar internațional, anul acesta, recomandarea profesioniștilor din sector este să mergeți la SIAL Paris, în perioada 15-19 octombrie 2022. SIAL este expoziția cu vânzare cea mai cunoscută din Franța, locul potrivit pentru degustătorii specializați și profesioniștii aflați în căutare de tendințe care să-i ajute să își dezvolte businessul.

De peste 50 de ani, SIAL Paris primește în capitala Franței o varietate de jucători din industrie pentru a-și împărtăși cunoștințele și pentru a crea împreună rețetele viitorului.

Ediția de anul acesta SIAL 2022 va atrage expozanți și vizitatori din peste 200 de țări și va fi un eveniment emblematic în calendarul internațional al târgurilor alimentare.

Producători, importatori, achizitori și reprezentanți ai marilor retaileri, dar și presa specializată și reprezentanți ai asociațiilor din sector se vor reuni și anul acesta la cel mai mare târg expozițional din Paris, pentru cinci zile de inspirație, dezbatere și schimb de idei.

Indiferent dacă sunteți un start-up în ascensiune sau un grup mare de producție, dacă vreți să prezentați un produs de ultimă oră sau un brand cu care vă mândriți, fie că sunteți reprezentant al unui lanț consacrat de retail sau al unui business de retail revoluționar, SIAL Paris funcționează ca o trambulină pentru succesul pe termen lung.

SIAL Innovation

Veți admira cele mai inovatoare produse expuse și veți avea ocazia să sărbătoriți alături de câștigătorii acestei ediții. Lansată în 1996, competiția SIAL Innovation este o vitrină pentru cele mai recente tendințe alimentare și cel mai mare concurs de inovație alimentară din lume, cu premii în 15 categorii diferite.

SIAL Talks

Împărtășiți-vă opiniile, faceți schimb de idei și găsiți inspirație într-un program complet de conferințe, dezbateri și discuții de tip masă rotundă la SIAL Talks.

Îi veți putea asculta pe cei mai influenți speakeri internaționali și veți sta alături de oamenii de știință, analiști de business, precum și de specialiștii mari din industrie, care creează alimentația și gastronomia viitorului.

Vor fi aduse în dezbatere problemele majore și mega tendințele care afectează industria alimentară, de la geopolitica schimbărilor climatice la logistică – de la fermă la furculiță – așa cum este influențată de tehnologie.

Ultimele tendințe vor fi descoperite în cadrul Future Lab

Cum arată viitorului industriei veți afla în cadrul secțiunii dedicate, Future Lab. Veți vedea cum influențează tehnologia transformările care se petrec și veți descoperi ce și cum vom mânca peste zece ani.

Tranzițiile majore, reinventările și responsabilitatea socială corporativă influențează puternic sectorul alimentar și gastronomic. Veți vedea la fața locului cum toate acestea vă vor modela businessul, pe viitor. Rezervați-vă acum locul la SIAL Paris 2022!