Profi își prelungește contractul de închiriere în Parcul Logistic Logicor Ploiești

Profi își prelungește contractul de închiriere pentru spațiul premium de depozitare de aprox. 52.000 mp din Parcul Logistic Logicor Ploiești.

Profi și-a desfășurat cu succes activitatea în Parcul Logistic Logicor Ploiești în ultimii zece ani, timp în care parcul și-a extins capacitatea de două ori pentru a susține acest ritm accelerat de creștere.

„Logicor Ploiești se încadrează în categoria parcurilor logistice pe care le apreciem și, prin urmare, ne bazăm pe el pentru anii următori” a anunțat Gaetan Pacton, CEO Profi.

„Apreciem parteneriatul nostru pe termen lung cu Profi și ne menținem angajamentul de a îi susține în strategia ambițioasă de creștere în România. Logicor Ploiești este un parc logistic bine poziționat, de ultimă generație și adaptat la nevoile clientului, ce deservește strategic rețeaua națională de distribuție Profi, fiind un adevărat avantaj competitiv în dinamica actuală a businessului de retail”, a declarat Mihai Diaconescu, Director Asset Management, Logicor România.

Situat pe DN 72 Ploiești-Târgoviște, la aproximativ 8 kilometri vest de centrul orașului Ploiești, județul Prahova, Logicor Ploiești este foarte bine poziționat, având în vedere apropierea sa de intersecția A3 cu șoseaua de centură a Ploieștiului, ceea ce asigură o distribuție excelentă către sudul și estul României.

În prezent, portofoliul Logicor România depășește 260.000 mp de spații de depozitare clasa A din care c. 82.000 mp au fost dezvoltați și livrați în ultimele 18 luni. Terenurile deținute de Logicor și autorizate pentru construirea de noi centre logistice permit dezvoltarea progresivă a mai mult de 400.000 mp în centre economice cheie din întreaga țară.

Logicor este unul dintre cei mai mari proprietari și operatori de proprietăți moderne de logistică și distribuție din Europa. Până la data de 30 iunie 2022, portofoliul companiei era reprezentat de 591 de proprietăți de calitate premium, cu o suprafață închiriabilă totală de 13,4 milioane de metri pătrați în piețe cheie de logistică din Europa. Logicor are sediul în Londra și Luxemburg.