Private Label & Convenience Food Innovation Show ediția 2024

În data de 16 mai 2024, la Hotel Caro din București, Modern Buyer organizează Private Label & Convenience Food Innovation Show 2024, un eveniment ce reunește două teme de mare actualitate: proiecte și inovații în industria mărcilor private precum și tendințele din piața preparatelor gata de consum sau semipreparatelor.

Evenimentul care a ajuns deja la ediția cu numărul XII este dedicat managerilor de achiziţii din retail și HoReCa, managerilor de vânzări și managerilor comerciali din FMCG, precum și managerilor din companiile furnizoare de soluţii şi servicii specifice.

Private Label & Convenience Food Innovation Show 2024 se va desfășura pe durata întregii zile, cu pauze pentru networking și vizite la standurile expoziției. Așteptăm peste 200 de participanți la conferința noastră.

Conținut și structură

Private Label Innovation Show – în prima parte a evenimentului speakerii invitați vor prezenta noutățile din industria Private Label, proiectele marilor retaileri, tendințele majore din diverse categorii de mărci private. Vom descoperi cum impactează scăderea puterii de cumpărare industria de private label, cum răspund producătorii și furnizorii tendințelor în schimbare de consum, adaptându-se la cererea crescută de Private Label.

Convenience Food Innovation Show – Pentru prima dată, evenimentul va acoperi aceste subcategorii emergente pe piața din România. Modern Trade alocă spații din ce în ce mai mari acestor subcategorii și noi credem că tot ce numim convenience food este o categorie vedetă și se află pe un trend bun. Ne propunem să creionăm dimensiunea și dinamica acestei piețe, aceasta înseamnă că vom invita agenții specializate să analizeze anumite categorii și subcategorii. Vrem să vedem cum abordează și comercianții acest sortiment, și care este dinamica diverselor subcategorii de produse.

Am inclus în categoria Convenience Food următoarele subcategorii:
– gastronomia (mâncarea gata preparată din hipermarketuri);
– categoria ready-to-eat – produse ambalate de la furnizori;
– produse congelate sau refrigerate din segmentul ready-to-cook, ready-to-heat
– produsele to go;
– plant based, tot din categoria ready-to-cook or ready-to-eat.

Conferința va fi organizată pe trei paliere de dezbatere.
1. Ce știm despre principalele tendințe, obiceiuri de cumpărare și de consum de Private Label? Vom oferi o analiză a datelor disponibile și a evoluțiilor recente în consumul de Private Label. Vom primi informații de la specialiști, care să ne ajute la înțelegerea obiceiurilor de cumpărare și să ne adaptăm la cerințele în schimbare ale consumatorilor. Vom afla care sunt implicațiile pentru producătorii și retailerii angrenați în producția de Private Label, ca factor de diferențiere în piață.

2. Retailerii: Pionierii categoriei Private Label. Vrem să punctăm proiectele marilor retaileri și inovațiile în această categorie.
• Consolidarea imaginii de Private Label, dar și crearea de awareness într-un domeniu de pionierat în România – Convenience Food (ready-meals, ready-to-eat, ready-to-cook) vor fi în atenția noastră.

3. Producătorii răspund Prezent la noile tendințe de consum:
• Cum se adaptează producătorii la cererea crescută de Private Label. Dar la preferințele de consum de mâncare gata preparată, semipreparată, chiar și plant based?
• Modalități eficiente de colaborare cu retailerii pentru a îmbunătăți distribuția și vizibilitatea acestor produse.
• Inovații pentru a satisface preferințele în schimbare ale consumatorilor în privința alimentației sănătoase și a dietei echilibrate.
• Certificări și Standarde de Calitate. Cum se obțin certificările și standardele de calitate necesare proceselor de producție a Private Labels, dar și a alimentelor gata de consum.

Expo Hall – Vom organiza un spațiu expozițional, cu standuri personalizate, pentru producători de alimente și băuturi, care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile în materie de Private Label, dar și noutățile din categoria Convenience Foods: ready-meals, ready-to-heat, ready-to-cook.

Expozanții vor putea organiza întâlniri la standurile lor, vor putea oferi degustări de produse participanților prezenți la eveniment.

Conferința Private Label & Convenience Food Innovation Show 2024 este o resursă valoroasă de educație și informare pentru sectorul de alimente și băuturi din România, singurul eveniment care își propune să evalueze oportunităție și provocările din domeniul producției și comercializării de Private Label.

Pe parcursul zilei, veți putea interacționa cu liderii din industrie, veți putea împărtăși idei cu aceștia și veți putea vizita standurile de expoziție din Expo Hall, unde vor fi prezentate cele mai recente produse și servicii din piața locală sau europeană.

Pentru informații referitoare la înscrieri în audiență sau despre cum puteți dobândi calitatea de parteneri sau expozanți ai evenimentului Private Label & Convenience Food Innovation Show 2024, vă rugăm să ne contactați prin telefon: + 40 31 425.38.82, +40 729 880 041 (Maria Hurduc) sau +40721049190 (Andrada Bercaru) și e-mail: maria.hurduc@modernbuyer.ro; andrada.bercaru@modernbuyer.ro.

Aici puteți găsi imagini de la ediția 2023

Articolul precedentFarmec deschide la Cluj cel de-al 28-lea magazin din rețeaua națională
Articolul următorFashion Days o numește pe Cristina Pîrjol la conducerea companiei
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.