Premier Hospitality a anunțat preluarea operării hotelului Ramada Sibiu

Premier Hospitality a anunțat preluarea operării hotelului Ramada Sibiu printr-un contract de tip lease pentru o perioadă de 20 de ani, marcând astfel o premieră în industria hotelieră la nivel local.

Acestă preluare a fost posibilă ca rezultat al asocierii dintre firmele Premier Hospitality (deținător al 80% din companie) și MaxyGO Holding (deținător al 20% din companie) care în mai 2024 și-au unit forțele pentru a înființa compania Premier Hotel Management Sibiu SRL. Scopul dedicat este cel de operare a hotelului Ramada Sibiu în baza contractului de lease.

Așteptările acționarilor din firmele fondatoare se întind pe termen mediu și lung, asociații noii firme Lucian Marinescu și Calin Ile de la Premier Hospitality și Alexandru Apostol de la Maxy Go Holding afirmând că doresc ca acest gen de colaborare să fie extins și la alte hoteluri pregătite să își externalizeze operațiunile hoteliere către o firmă specializată în management hotelier.

„Am dorit foarte mult să ne implicăm în acest parteneriat. Îmi dă șansa să revin cumva la acest hotel pe care îl cunosc foarte bine încă de la deschidere. Sibiul este un oraș turistic, o destinație de conferințe și de afaceri, are un potențial enorm în care noi, de la Premier Hospitality, și partenerii noștri de la MaxyGo Holding credem cu tărie.”, spune Lucian Marinescu.

„Considerăm piața hotelieră din România o oportunitate consistentă de afaceri atât în prezent, dar mai ales în viitor. Din acest motiv am decis să investim pe termen lung și în această piață. Ne-am asociat cu doi specialiști de calibru și notorietate în domeniu pentru a optimiza și eficientiza activitatea atât a hotelului Ramada din Sibiu, cât și a altor hoteluri care ne vor deveni partenere în viitor.”, spune Alexandru Apostol, Maxy Go Holding.

“Suntem onorați să ne asociem cu MaxyGo Holding în acest proiect. Cunoșteam activitatea firmei ploieștene, fiind implicat anterior în alte afaceri derulate de ei și având astfel convingerea că este partenerul solid, serios și de încredere de care aveam nevoie pentru a prelua Hotelul Ramada Sibiu și probabil în multe altele care vor veni în viitor.” a declarat Calin Ile.

Cu acest parteneriat strategic, Premier Hospitality și MaxyGO Holding își propun să aducă un suflu nou pe piața hotelieră din România. Managementul hotelului Ramada Sibiu va beneficia de expertiza și viziunea ambilor parteneri, având ca scop îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite și creșterea competitivității pe piața locală și internațională.

Se așteaptă ca această inițiativă să seteze noi standarde de excelență în domeniul ospitalității, atrăgând totodată mai mulți turiști și oameni de afaceri în inima Sibiului.

Articolul precedentAlberto Chueca este noul CEO al Lidl România
Articolul următorNestlé și Kaufland extind rețeaua de colectare a capsulelor Nescafé Dolce Gusto la nivel național
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.