PPD România premiată de Diageo

312

PPD România a primit de la Diageo trofeul “Diageo Europe Partner Markets – Partner of the Year”. Echipa PPD România a fost aleasă dintr-un total de 32 de piețe europene. Este pentru a treia oară în ultimii ani când PPD, companie prezentă în cinci țări, este recompensată cu trofeul “Diageo Europe Partner Markets – Partner of the Year”. Premiul este înmânat celor mai buni parteneri Diageo din Europa, care au înregistrat cea mai mare rată de dezvoltare a operațiunilor locale în ultimele 12 luni.

În plus, în cadrul galei Diageo Annual Europe Partner Markets Seasonal Briefing Cycle, PPD România a primit și distincția „Best Performance in Premium Core” pentru binecunoscutul brand J&B, fiind a doua oară în ultimii trei ani când performanța PPD cu brandul iconic este recunoscută.

Prezentă pe piața din România din 2007 și parte a companiei Photos Photiades Distributors, PPD România este printre cei mai mari distribuitori de băuturi alcoolice premium și super-premium de pe piața locală şi este partenerul strategic al Gruppo Campari în România.
Din portofoliul PPD Romania fac parte brandurile: Aperol, Campari, Cinzano, Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Baileys, şampania Lanson, precum și propriul brand, Tazovsky Vodka.

Photos Photiades Group (PPG), companie internațională fondată în urmă cu peste 70 de ani, are o activitate impresionantă în vânzări, marketing și distribuție de branduri alcoolice și non-alcoolice de renume mondial. PPG este prezentă în România, Grecia, Cipru, Croația și Slovenia.

Diageo este lider mondial în domeniul băuturilor spirtoase. Aceste mărci includ: Johnnie Walker, J&B, Black & White, White Horse, Smirnoff, Tanqueray, Gordon, Baileys, Sheridan sau Captain Morgan.

Diageo este o companie globală, produsele sale fiind comercializate în peste 180 de țări din întreaga lume. Compania este listată atât pe Bursa de Valori din Londra (DGE), cât și pe Bursa de Valori din New York (DEO).