Peste 5 tone de pâine se vând lunar pe sezamo

Peste 5 tone de pâine se vând lunar, în medie, în supermarketul online sezamo, iar cel mai cumpărat produs din această categorie este ciabatta, urmată îndeaproape de chifla Kaiser albă, pâinea Durum, chifla hamburger gourmet și demi-bagheta french.
84% dintre cumpărători au ales produse de panificație din făină albă, iar 16% integrală, neagră, secară sau ovăz. Cumpărătorii Sezamo aleg într-o proporție mai mare pâinea întreagă, respectiv 85%, în timp ce 15% optează pentru pâinea feliată.

În supermarketul online Sezamo, trei din patru coșuri de cumpărături includ cel puțin un produs de panificație. Totodată, două din cinci coșuri de cumpărături includ un produs de patiserie. În topul preferințelor clienților Sezamo sunt clasicul croissant cu unt, covrigii tip bretzel, gogoșile cu umplutură de fructe, croissantele cu ciocolată și cremă de alune și foietajul cu nuci pecan și sirop de arțar.

Un singur client a comandat nu mai puțin de 248 de croissante în ultimele 4 luni, iar cel mai mare număr de produse de patiserie vândute unui singur client în aceeași perioadă a fost de 1.013 de produse.

În ceea ce privește împărțirea demografică, 83% dintre comenzile care includ brutărie și/sau patiserie plasate pe Sezamo au fost făcute de către femei.

„Acordăm o atenție deosebită dorințelor clienților noștri, așa că am extins gama de produse astfel încât să ne asigurăm că suntem cea mai bună brutărie din oraș. Pâinea face parte din cultura poporului român, produsele de panificație sunt comfort food, astfel că este esențial să acoperim toate nevoile – albă, integrală, fără gluten, ECO – le avem pe toate. Lucrăm în continuare cu artizani locali de succes, precum Arc Bakery (care folosește făină specială din Franța) și Pain Plaisir (care folosește făină de grâu T45 certificată Label Rouge și apă filtrată Brita), pentru a aduce gustul parizian autentic în inima Bucureștiului, însă pregătim și noi în brutăria proprie cele mai bune preparate de panificație și patiserie”, a declarat Michael Kaiser, CCO Sezamo România.

Produsele de tip brutărie și patiserie sunt livrate către clienți din depozitul de 12.000 m2 situat în nordul Bucureștiului, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, ce permit păstrarea produselor în condiții cât mai bune și reducerea costurilor de energie.

Sezamo are cea mai mare ofertă de produse artizanale din piață, cel mai bogat sortiment de produse de brutărie și patiserie fără gluten și de trei ori mai multe produse ecologice decât orice alt supermarket din piață.