Penny deschide un nou magazin în Piatra Neamț

Penny își extinde accelerat rețeaua și inaugurează un nou magazin în Piatra Neamț. Este cel de-al patrulea magazin deschis de retailer în acest oraș. Astfel, rețeaua Penny ajunge la 351 de unități la nivel național.

Noul magazin Penny este situat pe strada Fermelor, Nr. 50 C1. Are o suprafață de vânzare de 849.08 mp, iar parcarea dispune de 71 de locuri de parcare, dintre care patru sunt destinate persoanelor cu dizabilități.

Noul magazin își va întâmpina clienții după următorul program de funcționare:
• luni – sâmbătă, între 07:30 – 22:00;
• duminică, între 08:00 – 20:00.

Designul magazinelor Penny. este primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii conform preferintelor clienților români, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente.

În plus, magazinele Penny oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Penny este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005.
Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași.

În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 351 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.