Penny deschide un magazin în Darabani, județul Botoșani

Penny inaugurează un magazin în orașul Darabani, județul Botoșani și, astfel, își extinde rețeaua la 347 de unități la nivel național.
Noul magazin Penny din Darabani este situat pe strada 1 Decembrie, nr. 93. Are o suprafață de vânzare de 860 mp, iar parcarea dispune de 56 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 2 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

Echipa magazinului este formată din 16 colegi, care își vor întâmpina clienții după următorul program de funcționare:
• luni – sâmbătă, între 07:30 – 21:00
• duminică, între 08:00 – 19:00.

Clienții care vor vizita magazinul Penny din Darabani se vor bucura de un design modern și accesibil. Acesta reflectă evoluția strategică a retailerului Penny în România și pune accent pe crearea unei experiențe cât mai plăcute pentru clienți și pe dezvoltarea portofoliului de produse 3RO (produse cu ingredientul principal din România, procesate și ambalate în țară).

Designul magazinelor Penny. este primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii conform preferintelor clienților români, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, magazinele Penny oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Penny Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată în șapte piloni cheie: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Articolul precedentKaufland deschide un nou magazin în București, în cartierul Pipera
Articolul următorSoftServe: Tendințe cheie pentru retail
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.