Pambac este partener expozant al evenimentului Retail & Horeca Distribution 2024

Pambac, un nume cunoscut în industria pastelor făinoase și a produselor de morărit din România, va fi partener-expozant al evenimentului Retail & Horeca Distribution 2024, programat să se desfășoare la Brașov, în data de 26 septembrie 2024.

De-a lungul anilor, compania fondată în 1968 și-a consolidat promisiunea de a aduce zilnic bucuria pe mesele românilor. În portofoliul său, Pambac include branduri îndrăgite, precum Pambac, Grania, Ciao Pasta, Pâine Plămadită și Bogată, care sunt disponibile pe întreg teritoriul României, în marile rețele de retail, atât naționale cât și internaționale.

Pambac se distinge printr-o echipă dedicată și profesionistă, în care pasiunea pentru calitate și excelență este evidentă în fiecare produs. Compania investește constant în dezvoltare și modernizare, punând un accent deosebit pe diversificarea sortimentală și menținerea unui nivel ridicat și constant de calitate.

Cu fiecare ediție, Retail & Horeca Distribution a devenit un punct de referință ferm în calendarul profesional al antreprenorilor și managerilor din industria de distribuție și supply chain management, iar ediția din acest an nu face excepție.

Modern Buyer pregătește o ediție aniversară uimitoare. Un număr de 200-250 de invitați sunt așteptați în data de 26 septembrie 2024, la ediția aniversară cu numărul X a Retail & Horeca Distribution, ce va avea loc la Hotel Qosmo din Brașov.

Analiza sectorială unică ce înglobează cifre cheie de la cei mai mari 100 de distribuitori în retail și horeca va aduce informații valoroase și o radiografie a dinamicii acestui sector.

Antreprenori de top vor prezenta modelele de afaceri și modul în care ele influențează eficiența și competitivitatea lanțului de aprovizionare. Live Polls & Survey despre prioritățile anului 2025, zona expo hall cu degustări și prezentări de produse, cina de afaceri din seara de 26 septembrie sunt alte câteva ingrediente ale unei ediții aniversare care-și propune să consolideze colaborarea între producători, distribuitori și alți actori din lanțul de aprovizionare.

Retail & Horeca Distribution, cifre cheie:
• 9 ediţii anterioare;
• peste 1800 de participanți în aceste 9 ediții, din pieţe diferite (România, Republica Moldova, Bulgaria, Polonia);
• peste 50 de expozanți diferiți;
• speakeri relevanţi din industria de distribuţie, industria FMCG şi furnizori de soluţii inovative;

Componente eveniment:
• Conferință – Dezbateri în plen;
• Expo Hall – spațiu expozițional pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional, dar și operatorilor HoReCa.
• Cină de afaceri – cadrul perfect pentru discuții relaxate și posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare în business.

Informații despre înscrierile la cea de-a X-a ediție a Retail & Horeca Distribution, dar și despre modalitățile de promovare în cadrul evenimentului sau despre achiziționarea unui stand de prezentare, puteți obține de la colegii noștri: Andrada Bercaru – andrada.bercaru@modernbuyer.ro și Maria Hurduc (maria.hurduc@modernbuyer.ro) prin telefon la 0721.049.190 și 0729.880.041.

 

Articolul precedentGlovo prezintă 6 tendințe care au marcat evoluția pieței din ultimii 6 ani
Articolul următorRaport PwC: Trei sferturi dintre consumatorii români se așteaptă să cheltuiască mai mult pentru alimente, îmbrăcăminte, bricolaj și călătorii
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.