Pall-Ex a depășit 3.000.000 de paleți transportați în România

Pall-Ex România anunță că a depășit 3.000.000 de paleți transportați, de la începutul activității sale în România. Clientul care a expediat paletul cu numărul 3 milioane este compania Romstal Imex, membrul care a originat această comandă este Pall-Ex Sibiu și membrul care a livrat paletul este Bere Băuturi București.

Cifra de 3 milioane de paleți a fost depășită în data de 19 mai 2020, după ce acum 1 an, compania sărbătorea 2 milioane de paleți transportați în România, iar în 2017 Pall-Ex a reușit să treacă de primul milion de paleți.

Reprezentanții companiei spun că cererea pentru acest tip de serviciu continuă să crească, pe fondul unei cereri tot mai mari pentru livrări expres la timp, al tendinței de reducere a stocurilor și al creșterii vânzărilor online.

Soluția pe care Pall-Ex o oferă este una certificată și în alte țări europene, deoarece consolidează fluxurile de marfă, economisind combustibil. Astfel, rezultă implicit și o reducere a amprentei de carbon.

„Transporturile reprezintă un domeniu strategic și vital pentru orice economie, deoarece interconectează industriile cu lanțurile de producție și distribuție. Cu atât mai mult, în această perioadă serviciul pe care noi îl oferim: livrare expres în 24h și modelul de business al Pall-Ex și-au dovedit eficiența și utilitatea.”, a declarat Danor Ionescu, CEO-ul Pall-Ex România.

“Am colectat și livrat zilnic, fără opriri sau întârzieri semnificative, fapt posibil datorită membrilor rețelei care s-au mobilizat într-un mod impresionant, reușind să continue serviciul fără perturbări. Astfel, întreaga activitate s-a derulat în condiții de siguranță maximă, iar toți cei 39 de parteneri au oferit serviciile noastre la același standard de calitate pentru care suntem recunoscuți în piață.’’, a completat CEO-ul Pall-Ex România.

Danor Ionescu, CEO, Pall-Ex România

Pall-Ex a încheiat și anul trecut cu numeroase recorduri, ultimul fiind acela de peste 4.000 paleți tranzitati într-o singură noapte. Rețeaua numără în portofoliu peste 16.000 clienți dintre care, peste 4.000 sunt clienți activi lunar. Aceștia trimit, prin intermediul rețelei, bunuri din categoria FMGC, materiale de construcții, utilaje și materiale agricole și pentru grădinărit, decorațiuni, obiecte din industria de fashion, echipamente industriale sau piese din automotive.

Compania este un reper în ce privește operativitatea, astfel ca rata de livrări la timp a Pall-Ex România este de 99,27%, iar procentul de daunalitate este extrem de redus, raportat la volumele tranzitate, respectiv, sub 0,16%.

Pall-Ex România a inaugurat anul trecut în aprilie, la Sibiu, unul din cele mai moderne hub-uri de logistică existente pe plan național, prin intermediul căruia pot trece anual peste 1 milion de paleți. Cross dock-ul este cel mai modern hub al Pall-Ex din Europa și reprezintă un etalon, atât în ceea ce privește eficiența și siguranța operațiunilor, cât și în ceea ce privește cantitatea de marfă paletizată manevrată.

Conceptul de business implementat de Pall-Ex este unul inovator, lucrând în cadrul unei rețele formată din transportatori și distribuitori locali, ce livrează mărfuri paletizate în 24-48 ore, pe întreg teritoriul României. Totodată, compania deține și cea mai întinsă rețea de depozite a unei companii de logistică autohtone, având 41 de spații logistice în țară.