Noua colectie TEX pentru iarna, disponibila la Carrefour

746

Colectia TEX pentru iarna a acestui an pune la dispozitia clientilor Carrefour articole vestimentare, incaltaminte si accesorii, in ultimele tendinte ale sezonului. Oferta este disponibila in toate hipermarketurile Carrefour din tara, exceptand Carrefour Unirii, Vitantis, Buzau şi Oradea Lotus.

”In sezonul rece, confortul si efectul termic al hainelor sunt cele mai importante criterii in functie de care ne alegem imbracamintea. Plecand de la aceste doua lucruri si de la ultimele tendinte de moda, am creat noua colectie TEX by Carrefour, oferind clientilor nostri modele cu croiala moderna și versatila: geci calduroase, pufoase, colorate, in multe varietati de modele, cu accent pe nuantele, la moda, de albastru-negru, pasteluri si culori vii, care merg in cele mai diferite combinatii. Ii invitam pe clinti nostri sa descopere gama noastra extra-confortabila si practica, totul la preturi accesible, accesand catalogul noii colectii, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala & Pricing Carrefour Romania.

Anul acesta, designerii și-au imaginat pentru sezonul friguros tinute originale, pline de contraste și de surprize, toate aceste atribute regasindu-se si in piesele vestimentare propuse in colectia de iarna TEX. Vedeta colectiei de iarna este jacheta de fas, iar stilista Luminita Anghel va propune lunar jocul MIX & TEX. Din aceasta colectie de iarna recomanda tinute complete, alcatuite cu stil , caldura si chef de viata, 3 tinute pentru femei și 2 tinute pentru barbati, chiar pe pagina de Facebook TEX.