Noi salate lansate de McDonald’s împreună cu Chef Iosif Ștefănescu

McDonald’s continuă tradiția de a colabora cu chefi de renume în realizarea unor rețete premium și aduce în restaurante o ediție limitată de salate, concepute special de Chef Iosif Ștefănescu. Salmon Salad și Crispy Chicken Salad vor putea fi comandate în cele 97 de restaurante McDonald’s din toată țara, inclusiv la McDrive și prin McDelivery, în perioada 18 august – 13 octombrie 2023, în limita stocului disponibil.

Cele două salate reprezintă o combinație delicioasă de proteine – ouă, somon sau pui 100% local, și legume proaspete, de la furnizorul local. Totodată, ambalajele pentru ambele salate sunt realizate din carton, acest lucru reafirmând angajamentul companiei cu privire la sustenabilitate.

„Una dintre prioritățile noastre este să le oferim clienților un meniu diversificat, care să răspundă oricăror nevoi și preferințe. De aceea, venim în întâmpinarea celor care își doresc o masă echilibrată proteic și îi surprindem cu două rețete noi de salate, realizate din produse de calitate superioară, legumele și puiul provenind de la furnizori locali”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Iubitorii de somon vor avea ocazia să guste din Salmon Salad, un mix de salată Narcisa, roșii cherry, rondele de ceapă roșie, felii de ardei gras, ou fiert și feliat, crutoane crocante, dressing Honey Mustard și somon afumat. Pentru cei care preferă puiul, Crispy Chicken Salad propune un mix fresh de salată Narcisa, felii de castravete, roșii cherry, cubulețe de avocado, ou fiert și feliat, bacon crocant mărunțit, dressing 1000 Island și o bucată delicioasă de pui Tender fraged, 100% românesc.

Colaborarea cu celebrul Chef Iosif Ștefănescu, vine ca urmare a experienței lui de peste 25 ani în restaurante de top din România și străinătate sau mari vase de croazieră, unde a ocupat poziția de Head Chef.

„Îmi place să creez rețete cu o poveste, iar colaborarea cu McDonald’s mi-a oferit ocazia de a pune în farfurie arome, care să redea gustul verii. Am folosit ingrediente de calitate, naturale, precum legumele și puiul de la furnizori locali, așadar aceste salate de vară sunt revigorante, delicioase și echilibrate din punct de vedere nutritiv”, a completat chef Iosif Ștefănescu.

Salmon Salad și Crispy Chicken Salad vor putea fi comandate în cele 97 de restaurante McDonald’s din toată țara, inclusiv la McDrive și prin McDelivery, în perioada 18 august – 13 octombrie 2023, în limita stocului disponibil.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 97 de restaurante în 30 de orașe, dintre care 51 restaurante cu McDrive și 54 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de peste 5.400 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 178 de restaurante, care oferă și servicii McDrive, McDelivery și McCafé, și are 10.000 de angajați. Peste 77 de milioane de clienți sunt serviți în fiecare an, pe cele 6 piețe.

Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 țări din Europa și Africa de Nord, implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport, inginerie și tehnologie. Hili Ventures are o echipă de peste 11.000 de angajați și deține parteneriate cu Apple, iRiparo, Konecranes, McDonald’s, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte branduri internaționale.