Nestlé a lansat pralinele After Eight The Collection – o cutie de colecție

Nestlé a lansat pe piața din România pralinele de ciocolată After Eight într-o cutie de colecție – o selecție de ciocolată premium, cuprinzând cinci sortimente.

Cutia de praline After Eight The Collection poate fi un cadou potrivit de Sărbători sau petreceri, pentru cină sau pentru familie și prieteni, în orice moment.

În România, aproape 50% dintre consumatorii români cu vârste între 14-74 de ani savurează praline cel puțin 1 dată pe an, iar 11% dintre ei săptămânal.

Andreea State, Group Brand Manager Nestlé Confectionery, spune: „Cu cinci sortimente delicioase, cu ciocolată neagră și cu lapte, există ceva pentru toate gusturile în această colectie de praline”.

Brandul After Eight a fost lansat în România în anul 2010 și în ultimii ani s-a observat o creștere a interesului consumatorilor români pentru acest tip de ciocolată cu mentă, care este apreciat de 39% dintre bărbați și 61% dintre femei.

Lansată în 1962 în Marea Britanie, After Eight este fabricată cu cacao durabilă certificată 100%, provenită din Planul Nestlé Cocoa în colaborare cu Rainforest Alliance. After Eight folosește ulei de mentă 100% natural și nu conține coloranți artificiali, arome și conservanți. After Eight este deosebit de popular în Franța, Germania și Spania.

After Eight este recunoscut ca fiind cel mai important brand de ciocolată cu mentă din Marea Britanie, cunoscut pentru gustul său rafinat și calitatea premium. Tabletele subțiri de ciocolată cu mentă delicioase sunt cunoscute pentru aducerea familiilor și prietenilor împreună în timpul ocaziilor cheie, cum ar fi de Crăciun.