Nescafé Frappé sărbătorește aniversarea a 66 de ani cu noi arome și o promoție națională cu vacanțe în Grecia

În vara aceasta, până pe 31 august, iubitorii Nescafé au ocazia de a explora nu doar gusturi, ci și teritorii noi, participând la promoția națională “Răcorește-te cu premiile Nescafé”. Premiile mari sunt trei vacanțe în Grecia, care oferă oportunitatea de a descoperi locul unde a fost inventat Nescafé Frappé.

Ediția limitată Nescafé 3 în1 Frappé Choco este un mix de cafea rece și savuroasă cu gust de ciocolată, ușor de preparat, oriunde și oricând.

“Încurajăm creativitatea consumatorilor și experimentarea gusturilor de cafea rece prin noi rețete, care pot fi preparate acasă cu Nescafé Brasero. Propunem și alte două variante ale rețetei originale Nescafé Frappé: Frappé Cappuccino Mocha cu note fine de ciocolată și Frappé Latte, un deliciu preparat cu lapte. Toate rețetele pot fi preparate și cu celelalte variante de cafea solubilă Nescafé Strong, Nescafé Decaf și Nescafé Gold.”

”An de an încurajăm și inspirăm explorarea cafelei reci, prin lansarea de noi arome în gama Nescafé 3in1 Frappé si venind cu noi rețete delicioase preparate cu Nescafé Brasero . În plus, vara aceasta, oferim consumatorilor de cafea solubilă Nescafé șansa de a câștiga una dintre cele trei vacanțe în Grecia, locul în care a fost inventat Nescafé Frappé” și în general, o destinație preferată în vacanța de sezon estival”, spune Ramona Hărătău, Coffee Mixes Business Lead SEE, Nestlé.

Nescafé Frappé este una dintre cele mai populare și iubite rețete de cafea rece, răcorind consumatorii din întreaga lume de 66 de ani, atât în cafenele, cât și acasă. Un fapt mai puțin cunoscut este că Nescafé Frappé a fost inventat întâmplător de către un angajat Nestlé din Salonic în septembrie 1957, devenind între timp emblematic datorită puterii brandului Nescafé și inovațiilor constante din categorie.

În România, Nescafé Frappe a fost lansat în 1995, iar de atunci variantele Nescafé de cafea rece au evoluat și s-au diversificat de la an la an ca să răspundă nevoilor iubitorilor de cafea.