Mega Image, partener strategic al RO Fruits & Vegetables Show 2023

Mega Image, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde peste 950 de magazine, va fi prezent în calitate de partener strategic la cel mai așteptat eveniment din sectorul de fructe și legume, RO Fruits & Vegetables Show.

Mega Image România va dialoga cu participanții la eveniment și în zona Expo Hall a evenimentului unde compania va avea stand propriu.

RO Fruits & Vegetables Show, eveniment organizat de Modern Buyer, va avea loc pe data de 23 noiembrie 2023 în București la Nord Event Center by Globalworth, în intervalul 09.00 – 18.00.

În cei nouă ani de la lansarea pe piaţa internă a programului “Gusturi Românești de la gospodari”, Mega Image l-a dezvoltat constant, reuşind să atragă un număr tot mai mare de fermieri, dar şi să diversifice foarte mult portofoliului de articole la raft. În prezent, Mega Image a integrat în acest program peste 300 de producători care cultivă legume și fructe cu grijă, le verifică cu atenție în fiecare etapă de cultivare, ca să își păstreze gustul bun și să fie sănătoase și le livrează imediat după cules. Mega Image se asigură că fermierii înscriși în program aplică tehnologii de producție sustenabilă, folosind prădători pentru combaterea dăunătorilor plantelor și bondari pentru procesul de polenizare (a florilor/plantelor). Calitatea și siguranța alimentară a fructelor și legumelor Gusturi românești este dovedită de cele peste 1.300 de buletine de analize realizate anuale și de certificările GLOBAL G.A.P. Compania se asigură că legumele și fructele cultivate de fermierii din program sunt sănătoase, testând periodic solul pe care sunt cultivate, apa folosită la irigații și produsele recoltate. Nu în ultimul rând, prin acest program, Mega Image susține economia locală și continuitatea afacerilor de familie, contribuind la crearea și menținerea locurilor de muncă în comunități.

Așadar, în data de 23 noiembrie 2023, le dăm întâlnire fermierilor – legumicultori și pomicultori, retailerilor internaţionali şi locali, distribuitorilor de fructe şi legume, furnizorilor de soluții și servicii conexe la NORD Events Center by Globalworth din Bucureşti.

Evenimentul este format din mai multe componente:

– Conferință de o zi în care vom supune dezbaterii câteva subiecte de mare actualitate pentru actorii implicați în lanțul de aprovizionare cu legume și fructe proaspete, cum ar fi: datele disponibile despre evoluția sectorului, trendurile de consum, programele derulate de lanţurile de retail pentru achiziţiile de fructe şi legume româneşti, factorii de care depinde prezența la raft a produselor autohtone în sezonul actual, precum și radiografia sezonului actual din perspectiva fermierilor.

– EXPO Village, catalizatorul perfect al unei conversații de succes între comercianți și furnizorii de fructe și legume sau soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor.

– Revista Legume-Fructe: Radiografia Sezonului 2023. În cadrul evenimentului lansăm publicaţia specializată “Legume-Fructe: Radiografia sezonului 2023”, ediţia a treia. În peste 80 de pagini vom prezenta analize sectoriale, interviuri cu fermieri, achizitori şi furnizori de soluţii şi servicii dedicate industriei, precum şi alte articole, în care vom puncta noutăţile şi inovaţiile sezonului 2023.

Pe tot parcursul zilei vor avea loc sesiuni de business matchmaking între rețelele de retail internaționale și locale prezente la eveniment și furnizorii români de fructe și legume sau soluții diverse. Expoziția organizată în cadrul evenimentului este, de asemenea, un excelent prilej de prezenta cele mai noi produse și proiecte din piața românească.

RO Fruits & Vegetables Show își propune să aducă la aceeași masa cei mai relevanți actori din sectorul de fructe și legume proaspete din România. De peste 15 ani, Modern Buyer facilitează dialogul între achizitorii din marile lanțuri de magazine cu producătorii români și furnizorii din sectorul FMCG.

Cum puteți participa la eveniment

Vă așteptăm alături de noi la cel mai așteptat eveniment din România din sectorul de fructe și legume. Pentru a vă rezerva locul în sală, puteți achiționa un bilet de participare completând formularul de înscriere pe care îl găsiți aici: bit.ly/46OMswY

Alte informații despre eveniment puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.