Le Boucher By Chefs, o noua linie de produse lansata de Mega Image

La jumatatea lunii august a.c., Mega Image a lansat mai multe sortimente de carne gata marinata pentru grill, dezvoltand, sub brandul propriu Le Boucher, sub-gama numita Le Boucher By Chefs. Este vorba despre circa 15 sku-uri de produse din carne – de la coaste, cotlet, ceafa, sau piept de pui, la carnati, burgeri si frigărui –, fiecare produs purtand „semnatura” unor Chefi precum Alex Iacob, Joseph Hadad, Adrian Hadean, Sorin Bontea si Ashlie Dias. Produsele lansate in colaborare cu cei cinci Chefi sunt insotite de recomandarile de preparare din partea acestora.

Chef Alex Iacob si-a pus semnatura pe doua preparate, respectiv carnati cu busuioc din carne de porc si vita si scaricica de porc marinata, cu aroma de fum, oferita de boiaua dulce afumata, unul dintre condimentele alese de acesta pentru reteta de marinare.

Chef Joseph Hadad propune trei produse: clasicele frigarui de pui si chiftelute arabesti (Kefta), ambele condimentate cu un mix special de mirodenii arabesti si un burger de vita á la Joseph, dupa o reteta personala.

Chef Adi Hadean, un colaborator mai nou atras de mega Image in acest proiect, promite experiente suculente si delicioase cu patru produse din carne, marinate cu mirodenii ecologice: frigarui de vitel si berbecut, ceafa si frigarui de manzat Black Angus.

Chef Sorin Bontea a ales pentru acest proiect un cotlet de porc marinat, cu tot cu os, marinada pe care a folosit-o avand la baza doua sosuri interesante: de soia si de stridii. Tot acesta aduce si o reteta inedita, carnari fini cu carne de rata, in amestecul carora
a picurat si putin coniac.

In fine, Chef Ashlie Dias aflat si el alaturi de Mega Image din primavara acestui an, a facut din doua produse clasice, pieptul de pui si ceafa de porc, preparate cu un mix de condimente indiene sau caraibiene.

Le Boucher este o marca proprie Mega Image cu produse gourmet din carne, lansata in 2011. Metodele de selectie, transare si pregatire a carnii sunt testate si perfectionate in peste 140 de ani de experienta a producatorului.

Articolul precedentFarmec − vanzari de 1 milion de euro prin magazinele proprii
Articolul următor”Moldova Business Week 2017”, cel mai important eveniment economic al toamnei
Maria Hurduc
Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.