Kaufland România a primit certificarea Best Buy Awards pentru 2019-2020

Kaufland România anunță că a primit certificarea Best Buy Awards pentru 2019-2020, pe baza voturilor exprimate direct de către consumatorii români. În urma celui mai recent studiu desfășurat în rândul consumatorilor români, în anul 2019, pentru desemnarea lanțului de magazine cu cel mai bun raport preț-calitate din România, Kaufland România a obținut locul întâi.

Este cel de-al treilea an consecutiv când consumatorii români aleg magazinele Kaufland pentru cel mai bun raport preț-calitate de pe piață. Certificatul este oferit de către compania independentă ICERTIAS, a cărei misiune este să descopere cele mai bune oferte de pe piață și să îndrume consumatorii către ele.

,,Această certificare ne onorează cu atât mai mult cu cât nu este prima. Cea pentru 2019/2020 demonstrează că am performat pe măsura votului de încredere acordat de clienți anterior. Tocmai pentru a menține gradul lor ridicat de satisfacție, vom continua să investim în îmbunătățirea experienței de cumpărături’’, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România.

Studiul a fost realizat în ianuarie 2019 de compania elvețiană independentă ICERTIAS, în conformitate cu metodologii recunoscute internațional. Eșantionul reprezentativ a constat în 1.200 respondenți utilizatori de internet, cu vârste de peste 15 ani. Cercetarea a fost efectuată prin intermediul chestionarelor online.