Kaufland promite sa ofere un salariu net cu 1,5% mai mare din 2018

Ca urmare a modificarilor legislative, incepand cu data de 1 ianuarie 2018, Kaufland Romania anunta ca preia contributiile aferente angajatorului in salariul brut al angajatului. Astfel, fiecare angajat Kaufland Romania va avea un salariu net mai mare, in medie, cu 1,5%.

“Compania ințelege astfel sa linisteasca ingrijorarile salariaților si familiilor acestora si ii asigura ca, dincolo de schimbarile legislative, firma face toate eforturile, cu fapte, pentru siguranța lor salariala.” declara Laura Iancu, Director Resurse Umane, Kaufland Romania.

Pe langa tichete de masa si asigurarea voluntara de sanatate, Kaufland ofera avantaje care sprijina echilibrul dintre viața personala si cea profesionala a angajatilor. Printre acestea se numara programul flexibil de lucru, cursuri de yoga, antrenamente de alergat cu traineri dedicați, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutriție, dar si abonamente la sali de sport.

Compania acorda zile libere, platite, pentru acțiuni de voluntariat si ofera angajaților mai multe zile de concediu de odihna anual, in funcție de vechimea in companie, care pot ajunge pana la 27 de zile pe an.