Kaufland inaugurează al 15-lea magazin în București

Kaufland România continuă investițiile în extinderea rețelei locale și va deschide luni, 1 iunie, cel de-al 15-lea hipermarket din București, marcând, totodată, și magazinul cu numărul 132 al rețelei, la nivel național. Noul magazin este situat pe Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 51, sector 3 și are o suprafață de vânzare de peste 3.700 metri pătrați, care se înscrie într-o arie totală de mai bine de 6.100 metri pătrați. Acesta dispune și de o parcare extinsă de 293 de locuri (din care 11 pentru persoane cu dizabilități și 8 pentru părinți), dotată și cu 12 rastele pentru biciclete.

Programul de funcționare al magazinului este de luni până sâmbătă între 07.30-23.00, iar duminică de la 08.00 până la 20.00. Odată cu deschiderea, compania creează 130 de locuri de muncă noi pentru bucureșteni și nu numai.

Cu un sortiment variat de produse alimentare și non-alimentare, la prețuri avantajoase, expuse la raioanele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, raion special de pește proaspăt, brutărie, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie, magazinul nou deschis va avea amplasate 12 case de marcat standard și alte 6 express tip self-service.

Kaufland din Theodor Pallady va fi dotat și cu un punct Grill. În același timp, în galeria comercială a magazinului, clienții vor avea acces la o gamă largă de servicii: farmacie, Pet Shop, cofetărie și Food Court tradițional.

Cu ocazia inaugurării, magazinul își așteaptă clienții cu reduceri semnificative de preț la articole speciale din categoria food și non-food.

Din grijă pentru mediu și în linie cu direcțiile de sustenabilitate ale Kaufland, magazinul va pune la dispoziție și un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), amplasat la intrarea în magazin, iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

Pentru clienții care preferă condusul ecologic, în parcarea magazinului este amplasată și o stație de încărcare e-charge pentru mașinile electrice, operată prin Renovatio și susținută financiar de Kaufland.

Magazinul are un acoperiș ecologic verde, de peste 1800 mp, format dintr-un mix de plante rezistente la condițiile meteorologice.

De asemenea, din grijă pentru clienți și angajați, magazinul deschis este complet sigur și respectă toate măsurile sporite de protecție și prevenție aplicate în rețeaua Kaufland.

Acesta este al cincilea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), compania continuând planurile de expansiune.
Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 132 de magazine în România.