Kaufland a dat startul campaniei Bunorama

Kaufland a dat startul campaniei Bunorama. Astfel, în perioada 29.08 – 6.11.2018, la fiecare 50 de lei cheltuiți la Kaufland, consumatorii colecționează un pachet de figurine din jocul Bunorama. În acest fel, săptămână de săptămână, colecționând elementele jocului, consumatorii vor putea construi propriul oraș în care viața e bună. 

De la case cu grădini la zgârie nori, de la băncile școlii la restaurantul pop-up și până la magazinul Kaufland cu produse proaspete, veți putea construi tot ce vă  doriți în noul oraș Bunorama.

Colecționarea figurinelor pune creativitatea adulților la încercare, care vor construi alături de copii un oraș pe placul lor.

Cei care vor să vadă cum prinde viață orașul lor în realitatea augmentată au la dispoziție, în Apple Store și Google Play, aplicația Bunorama, foarte ușor de instalat prin scanarea codului de pe pachetele cu piese. Prin scanarea codurilor QR de pe cartonașele și abțibildurile care construiesc orașul, cei mici vor putea explora fiecare parte din oraș și se vor întâlni cu personajele preferate din Bunorama. Mai mult, realizările lor de arhitecți vor fi recompensate cu diverse medalii atrăgătoare.

După ce orașul e gata, copiii își pot redecora camera de acasă. Iată ce trebuie făcut pentru a intra în concursul gândit pentru redecorarea camerei copilului:
1. Intrați în perioada 29.08 – 06.11.2018 pe site-ul Bunorama.
2. Încărcați, în timp, 3 poze care arată progresul orașului Bunorama pe care l-ați construit împreună cu cel mic.
3. Puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii constând în redecorarea completă a camerei copilului, cu ajutorul unui designer de interior.