Karema Fruct – partener expozant al evenimentului Ro-Fruits & Vegetables Show, ediția 2023

Ne face plăcere să anunțăm prezența companiei Karema Fruct, în calitate de partener expozant al evenimentului Ro-Fruits & Vegetables Show, ediția 2023.

Karema Fruct achiziționează o cantitate importantă de legume din cel mai important bazin legumicol din Turcia, situat în Antalya, dar dispune de mult mai multe surse de achiziție.

De-a lungul anilor, compania a dezvoltat o întreagă rețea de achiziții în Europa (Grecia, Italia, Spania, Olanda, Franța, R. Moldova), Africa (Egipt), America de Sud (Argentina), Israel, China și colaborează cu furnizorii din aceste țări.

Karema Fruct comercializează lunar un număr de 50 de articole de fructe și legume, dar cele mai cerute sunt roșiile, castraveții, dovleceii, ardeioase, lămâile, portocalele, grapefruitul, strugurii, avocado, perele, ananași, mango.

“Am reușit să dezvoltăm cifra de afaceri, prin adăugarea unor noi produse în portofoliu, cât și prin creșterea volumelor în categorii, precum: pepene, avocado, kaki, lămâie. În 2022 am încheiat cu o cifră de afaceri de 235 de milioane de lei.” – Turgay Kahilogullari, Karema Fruct.

Vă reamintim că în data de 23 noiembrie 2023, le dăm întâlnire fermierilor – legumicultori și pomicultori, retailerilor internaţionali şi locali, distribuitorilor de fructe şi legume, furnizorilor de soluții și servicii conexe la NORD Events Center by Globalworth din Bucureşti.

Evenimentul Ro-Fruits &Vegetables Show este format din mai multe componente:
Conferință de o zi în care vom supune dezbaterii câteva subiecte de mare actualitate pentru actorii implicați în lanțul de aprovizionare cu legume și fructe proaspete, cum ar fi: datele disponibile despre evoluția sectorului, trendurile de consum, programele derulate de lanţurile de retail pentru achiziţiile de fructe şi legume româneşti, factorii de care depinde prezența la raft a produselor autohtone în sezonul actual, precum și radiografia sezonului actual din perspectiva fermierilor.
EXPO Village – expoziția cu standuri – va fi catalizatorul perfect al unei conversații de succes între comercianți și furnizorii de fructe și legume sau soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor.
Revista Legume-Fructe: Radiografia Sezonului 2023. În cadrul evenimentului lansăm publicaţia specializată “Legume-Fructe: Radiografia sezonului 2023”, ediţia a treia. În peste 80 de pagini vom prezenta analize sectoriale, interviuri cu fermieri, achizitori şi furnizori de soluţii şi servicii dedicate industriei, precum şi alte articole, în care vom puncta noutăţile şi inovaţiile sezonului 2023.

Pe tot parcursul zilei vor avea loc sesiuni de business matchmaking între rețelele de retail internaționale și locale prezente la eveniment și furnizorii români de fructe și legume sau soluții diverse.

Expoziția organizată în cadrul evenimentului este, de asemenea, un excelent prilej de prezenta cele mai noi produse și proiecte din piața românească.

RO Fruits & Vegetables Show își propune să aducă la aceeași masă cei mai relevanți actori din sectorul de fructe și legume proaspete din România. De peste 15 ani, Modern Buyer facilitează dialogul între achizitorii din marile lanțuri de magazine cu producătorii români și furnizorii din sectorul FMCG.

Cum puteți participa la eveniment

Vă invităm alături de noi la cel mai așteptat eveniment din România din sectorul de fructe și legume. Pentru a vă rezerva locul în sală, puteți achiționa un bilet de participare completând formularul de înscriere, pe care îl găsiți aici: bit.ly/46OMswY

Alte informații despre eveniment puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.

Articolul precedentGrupul eMAG îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation
Articolul următorBlack Friday la Fashion Days începe luni, 6 noiembrie, cu cele mai multe reduceri din an
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.