Freshful by eMAG a listat în platformă gama 5 to go for Home

Freshful anunță listarea în platformă a gamei 5 to go for Home, brand românesc care include produse cu aport scăzut de zahăr, bio, vegane sau fără gluten, adaptate stilului de viață și tendințelor consumatorului modern.

„Freshful și 5 to go se adresează aceluiași tip de consumatori, oameni care își trăiesc viața cu viteză, energie, care caută mereu moduri simple de a se bucura de gustul care le place, de cumpărături făcute simplu și fără efort” a declarat Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG.

“Ne bucurăm că 90% din produsele din portofoliul 5 to go home sunt acum listate pe Freshful și, după nici două luni de când suntem listați, comenzile sunt repetitive. Ne dorim să dezvoltăm cât mai mult zona de home și să le oferim clienților o arie și mai largă de produse din care pot alege. Vom pune accent în continuare pe inovație și sperăm ca partenerii Freshful să fie deschiși la noile noastre propuneri” a declarat Radu Savopol, fondatorul 5 to go.

Produsele 5 to go accesibile în platforma Freshful

Apa cu vitamine VIWA by 5 to go. Cu un gramaj de 600 ml și cu un ambalaj sustenabil (sticlele sunt realizate 50% din PET reciclabil), gama de apă cu vitamine 5 to go & VIWA Vitamin Water cuprinde șase sortimente: Immunity cu vitamina C și D3, Immunity cu vitamina C și D3 varianta ZERO, Body Pro cu aloe vera și zinc, Vitality cu cafeină naturală, obținută din fructul guarana, Magnemax cu magneziu și complex de vitamine B, precum și noul sortiment Brainboost ZERO cu ginkgo biloba și ceai verde.

Gama de produse ready to drink pe bază de cafea. Această gamă conține trei sortimente: ESPRESSO Macchiato, CAPPUCCINO și LATTE Macchiato. Ambalate în sticle de 230 ml, gama de produse pe bază de cafea reprezintă alegerea potrivită pentru persoanele cu un stil de viață activ, în continuă mișcare, care au nevoie de mai multă energie pe parcursul zilei pentru a face față ritmului cotidian alert.

Sirop cu diverse arome. Cu aromă de caramel, caramel sărat, cocos, Irish Cream, Makalu Shisha sau vanilie, siropurile 5 to go sunt soluția pentru obținerea acasă a latte-ului perfect, însă sunt potrivite în orice preparat din cafea, căruia îi vor aduce o savoare aparte.

Gama vegană de cookies. Sunt produse organice, fără zahăr adăugat și fără gluten, cu un conținut ridicat de fibre, reprezentând o opțiune ideală pentru persoanele vegane sau cu diverse intoleranțe alimentare (gluten, lactoză) și, totodată, o propunere de gustare adresată copiilor.

Capsule de cafea compatibile Nespresso. Disponibile în trei variante: Urban Crema, Esclusivo și Columbia L’esperienza. Colombia L’esperienza are o textură cremoasă, notele fine de citrice și caramel ale cafelei Colombia Single Origin aflându-se în topul celor mai apreciate sortimente. Urban Crema este un mix între notele fine, dulci și cremoase ale cafelei Arabica și gustul puternic și amărui, cu un touch de ciocolată, al cafelei Robusta. Esclusivo 100% Arabica inspiră cu note fine de ciocolată și aromă romantică.

Cafeaua IBRIK. Cafeaua IBRIK de la 5 to go este disponibilă în diverse sortimente și reprezintă o alegere pentru consumatorii de cafea la ibric.