Farmec lansează Gerovital Kids, o gamă variată de îngrijire a pielii copiilor și bebelușilor

Farmec se extinde pe nișa produselor dedicate îngrijirii copiilor și lansează Gerovital Kids, o gamă completă de îngrijire a copiilor și bebelușilor. Gama vine ca o completare a cremei Petrini, care a înregistrat o creștere medie anuală de până la 14%, în ultimii cinci ani.

Gama este ușor de identificat la raft și este disponibilă în toate supermarketurile, hipermarketurile, în rețeaua de magazine proprii Farmec și Gerovital, dar și online, pe www.farmec.ro.

Gerovital Kids cuprinde 12 produse, structurate pe trei categorii de vârstă, în funcție de nevoile specifice ale copiilor și de particularitățile fiecărui moment de îngrijire, începând din primele zile de viață.

„Am pus tradiția și știința din spatele Gerovital în slujba părinților și a copiilor și am creat prima noastră gamă dedicată exclusiv celor mici. În dezvoltarea gamei am adus împreună exigențele părinților și preferințele copiilor. Astfel, a rezultat o gamă testată dermatologic, din ingrediente alese cu grijă, care întrunește aceleași calități pe care consumatorii noștri le cunosc și le apreciază la nivelul întregului portofoliu, dar care se apropie de copii prin textură și arome pentru a transforma igiena și îngrijirea în momente plăcute și distractive”, a declarat Monica Martin, Manager de Produs Farmec.

Pentru nou-născuți, Gerovital Kids cuprinde cremele pentru zona scutecului Petrini și Petrini Forte, o spumă delicată pentru spălare și un ulei de îngrijire, iar pentru copiii mai mari au fost lansate două geluri de spălare pentru păr și corp, o pastă de dinți, o cremă hidratantă de față și corp și patru produse ingenioase de tip spumă – două săpunuri lichide – Fresh Energy și Berry Party și două spume de duș – Vanilla Puffs și Marshmallow.

Farmec este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

Rețeaua de magazine de brand cuprinde zece magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Sighișoara, Iași şi 18 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș.